Görüş Bildir
Haberler
Aslı Enver'den Sürpriz İtiraf: Ay Aşık Mı Oldum Ne!

Aslı Enver'den Sürpriz İtiraf: Ay Aşık Mı Oldum Ne!

Güzel oyuncu Aslı Enver, İbrahim Selim'in Youtube'de yayınlanan 'Drive Talks' programına konuk oldu. Program boyunca sempatik ve samimi açıklamalarının yanı sıra Aslı Enver, hakkında en merak edilen soruları da yanıtladı. Aslı Enver kimdir, en çok korktuğu şey nedir? Detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Güzel oyuncu Aslı Enver, İbrahim Selim'in Youtube'de yayınlanan 'Drive Talks' programına konuk oldu. Program boyunca sempatik ve samimi hâlleriyle dikkat çeken  Aslı Enver, hakkında en merak edilen soruları da yanıtladı.

Aslı Enver'den Olay Yaratan Açıklamalar!

Aslı Enver'den Olay Yaratan Açıklamalar!

Arabasını tanıtmasının yanı sıra hakkında merak edilenleri yanıtlayan Aslı Enver, İbrahim Selim'le  şakalaşmayı da ihmal etmedi.  İbrahim Selim'le şakalaşırken direksiyonu bırakacağını ve kaza yapacağını söyleyerek Selim'i tehdit etti.

"Ay Aşık Mı Oldum Ne"

"Ay Aşık Mı Oldum Ne"

Aslı Enver, araba kullanma konusunda iyi olduğunu iddia etti. Arabasının özelliklerinden bahsederken: 'Ay aşık mı oldum ne?' deyişiyle de güldürdü. Arabasının torpido gözünden çıkan polis kartviziti de Babil dizisinin izleyicilerini gülümsetti.

"Görünce Yol Değiştiriyorum"

"Görünce Yol Değiştiriyorum"

Kahkahaların eksik olmadığı programda Aslı Enver, özel hayatına dair de açıklamalarda bulundu.  3 kardeş olduklarını; bir abisi ve bir kız kardeşi olduğunu belirten Enver, kardeşiyle de aralarında 7 yaş olduğunu söyledi. 

En korktuğu şey sorusuna 'palyaço' yanıtını veren Enver, 'Ay ödüm kopar. Görünce yol değiştiriyorum,'' cevabıyla şaşırttı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın