Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Çukurova 127. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Bir Zamanlar Çukurova Fragman...

Bir Zamanlar Çukurova 127. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Bir Zamanlar Çukurova Fragman...

Müge Kakşi
04.03.2022 - 00:45

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümü 2018 yılı Eylül ayında yayınlanan dizinin başrollerinde ise Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı gibi başarılı oyuncular var. En son 126. bölümüyle ekranlara gelen dizinin yeni bölümünde neler olacağı ise merak ediliyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova 127. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

TIMS&B imzalı ve ATV ekranlarının oldukça sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova geçtiğimiz aylarda sezon finaline girerek izleyicisini üzmüştü. Başrollerinde Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi yeni sezonuna başladı. Yeni sezonda birbirinden heyecanlı olayların yaşandığı dizinin 127. bölümü ise merak ediliyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı...

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Özeti

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Özeti

Fikret ve Çetin'in başı belada!

Fikret ve Çetin, Beyrut'ta iç savaşın ortasında kalır. Fikret ve Çetin'den haber almak için her yolu deneyen Züleyha, son çare Hakan'dan yardım ister. Fikret'in Beyrut'a kendisini araştırmaya gittiğini öğrenen Hakan onun peşinden Beyrut'a gider. Fikret ve Çetin kurtulmak için elçiliğe ulaşmaya çalışırken silahlar patlar ve Fikret yaralanır.

Çolak ve Betül işbirliği yapıyor

Çolak ve Betül, Züleyha'nın gireceği ihaleye karşı birlik oluşturur. Betül'ün Çolak'ın avukatlığını üstlendiğini duyan Abdülkadir duruma el koyar. Çolak ve Betül arasındaki ilişki ise farklı bir boyuta taşınır.

Hakan düşmanının peşinde

Hakan'ın araştırmaları sonuç verir ve Hakan kendisine kumpas kuran ismi öğrenir. Adamın arkasında başka biri olduğundan şüphelenen Hakan, bu işi çözmesi için Vahap'ı görevlendirir. Vahap adamı bulur ancak tanık olduğu olay, Vahap'ı sessiz kalmaya zorlayacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın