Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Çukurova Bugün Var mı, Yok mu? Bir Zamanlar Çukurova Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova Bugün Var mı, Yok mu? Bir Zamanlar Çukurova Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

ATV ekranlarının uzun soluklu dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova, izleyiciler tarafından yayınlandığı ilk günden beri ilgili ile takip ediliyor. Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü ile ilgili üzücü haber geldi. Her perşembe sevenleri ile buluşan dizi 6 Ocak Perşembe günü ATV' nin yayın akışında yer almadı. Reyting rekortmeni dizinin neden yayınlanmadı merak konusu oldu. Dizinin yerine Çin Seddi adlı yabancı sinema ekrana gelecek. Peki Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yok mu, neden yok? Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

ATV'nin TIMS&B imzalı dizisi Bir Zamanlar Çukurova' nın yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu oturuyor. Başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı, Hülya Darcan ve İlayda Çevik gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Geçen hafta 119. bölümünün yayınlandığı dizinin yeni bölümü bu akşamki ATV yayın akışında yer almadı. Peki, Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yok mu, neden yok? Bir Zamanlar Çukurova 120. yeni bölüm ne zaman?

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Bölüm Ne Zaman?

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Bölüm Ne Zaman?

1970'li yılların Adana'sında geçen bir dönem dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmadı. Ayrıca sette çıkan koronavirüs vakaları nedeniyle dizinin 13 Ocak Perşembe akşamı yayınlanıp yayınlanmayacağı da konuşuluyor.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın