Görüş Bildir
Haberler
Daha Ne Kadar Yalnız Kalacaksın?

Daha Ne Kadar Yalnız Kalacaksın?

Bu yalnızlık elbet bir gün bitecek! Ama ne zaman? Daha ne kadar yalnız kalacağını söylüyoruz.

Hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da seçer misin?

3. Söyle bakalım sen ne kadardır yalnızsın?

4. Peki bu yalnızlık seni nasıl hissettiriyor?

5. En çok ne zaman birine ihtiyaç duyuyorsun?

5. En çok ne zaman birine ihtiyaç duyuyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. En mutlu olduğun anlarda yanında kim oluyor?

6. En mutlu olduğun anlarda yanında kim oluyor?

7. Yaşadığın iyi veya kötü her şeyi hemen birine anlatıyor musun?

8. Senin için hangisi daha zor?

9. Bize önemli bulduğun bir özellik seç.

10. Son olarak hayattan ne bekliyorsun?

10. Son olarak hayattan ne bekliyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sen daha çok yalnız kalacaksın!

Evett anladığımız kadarıyla sen daha çok yalnız kalacaksın. Her ne kadar bıkkınlık hissetsen de sen aslında yalnızlıktan memnun birisin. Birine hesap vermiyor olmak, birinin sorumluluğunu almıyor olmak, birini merak etmiyor olmak seni özgür hissettiriyor. Sıkılmış ve artık hayatında birilerinin olması gerektiğini hissetsen de aslında sen yalnızlığın ile mutlusun. Kendi başına ve kendi isteklerine göre hayatını yaşıyorsun. Bunu henüz fark etmemişsin ama senin yalnızlığın aslında seni çok güçlü biri yapıyor. Her şeyin üstesinden gelebiliyor ve her şeyle baş edebiliyorsun. Bunların hepsi yalnızlıktan kaynaklanıyor. Huzuru yalnızlıkta bulabiliyorsun. Bazen dinlenme ihtiyacı duyuyorsun ve buna zaten sahipsin. Senin kafanı dinlemek için uzaklara kaçmana veya etrafındaki herkesi uzaklaştırmana gerek yok. Sen istediğin an yalnız kalabiliyor ve istediğin an birilerini etrafında görebiliyorsun. Sen yalnızken çok mutlu birisin. Birini hayatında istiyorsun ama aynı zaman da hayatında o kişiye yer açmakta zorlanıyorsun.

Senin yalnızlığın artık son buluyor.

Senin yalnızlığın artık son buluyor. Evet iyi sabrettin ve artık yalnızlığının sonuna geldin. Çok fazla bu durumdan yakındın. Kendini sürekli bir şeylere zorladın ve en sonunda da sen kazandın. Senin yalnızlığın, acıların ve kötü düşüncelerin son buluyor. İstediğin an da yanında olabilecek ve istediğin an da sana destek olabilecek kişiler geliyor hayatına. Kendini dinlemiş ve ne istediğine karar verebilmişsin. Yalnızlığında çok fazla şey öğrenmişsin. Bunların başında da kendi ayakların üzerinde durmak gelmiş. 'O olmadan yapamam!' dediğin insanlardan kurtulmuş ve artık tek başına neler başardığını görmüşsün. Şimdi hayatında bir kişiye daha yer var. Senin hem kötü yanlarını hem de iyi yanlarına sevebilecek birine. Bu kişi hayatında girdiğinde sen de kendini daha çok sevmeye başlayacaksın. Seni kötü hissettiren ve bir şeyleri yanlış yapıyormuşsun gibi hissettiren herkesten uzaklaşmışsın. Yalnızlığın son bulduğunda hem her şeyi çok doğru yaptığını hissedecek hem de hatanın sende değil karşındaki kişinin düşüncelerinde olduğunu anlayacaksın. Senin hem yalnızlığın bitiyor hem de etrafına karşı güvensizliğin...

Senin yalnızlığın çok kısa süre sonra bitecek!

Senin yalnızlığın çok kısa süre sonra bitecek. Sen henüz ne istediğini bilen biri değilsin. Hem yalnızlıktan keyif alıyor hem de etrafında çok kişi olsun istiyorsun. Seni anlayan, dinleyen ve her zaman varlığı ile seni mutlu eden kişiler hayatında olmalı. Bu kişiyi bulmana çok az kaldı. Ama önceliğin hayatında ne istediğin olmalı... Sen kendinle çok çelişen birisin. Ya birden fazla şey istiyor ya da her şeyden kurtulmak istiyorsun. Ne tarafa gideceğini bilemediğin günlerdesin. Herkes seni yoruyor ve her şey seni bunaltıyor. Bütün bu duygu değişimlerin bittiğinde hayatına biri girecek. O zaman da yalnızlığın bitmiş olacak. Ne kadar uğraşırsan uğraş şimdi bulamayacağın kişiyi, ruhsal durumun iyileştiğinde bulacaksın. Şu an sağlıklı düşünemiyor ve her şeyden bir olumsuzluk çıkarıyorsun. Senin yalnızlığın bitecek ama önce kendini iyileştirdiğinde bitecek. Senin için her şey aşırı zor ve imkansız. Bu bakış açın değiştiğinde hayatında her şeyin ne kadar kolay olduğunu da göreceksin. Senin bir şeyler için sürekli mücadele etmen, yalnızlığını giderecek kişi için de mücadele etmek zorunda olduğunu hatırlatıyor. Senin yalnızlığın, hayatına daha pozitif düşündüren kişinin girmesi ile bitecek.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
29
21
15
7
6
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ceren

Oh daha çok yalnız kalacakmışım sevindim buna

ömer

Senin yalnızlığın artık son buluyor. Saçma sapan birisi geliyosa geri dönsün abi gereği yok 😅😅

MUSTAFA KARAKOÇ

Sen daha çok yalnız kalacaksın!