Görüş Bildir
Haberler
Doğum Tarihine Göre Nasıl Bir Aura'ya Sahipsin?

Doğum Tarihine Göre Nasıl Bir Aura'ya Sahipsin?

Doğum tarihine göre nasıl bir araya sahipsin? 

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Öncelikle doğduğun günü seçer misin?

Peki şimdi de doğduğun ayı seçer misin?

Son olarak da doğduğun yılı öğrenelim!

Sen sevgi duygusuna bağlanmış bir Aura'ya sahipsin!

Sen daha çok sevgi duygusuna bağlanmış bir araya sahipsin! Daha çok içe dönük bir karaktersin. Senin Aura'n gereği içinde biriktirdiğin çok şey var. Sustuğun ve susmak zorunda olduğun şeyler sonucu kendini aslında bir yük altında hissediyorsun. Sevgi duygusuna bu kadar bağlı olmak, aynı zamanda senin için bir ihtiyaç... Sevmek ve sevilmek duyguları hayatının her alanında yer alıyor. Bunu sadece birine karşı değil hayatındaki her şeye karşı hissetmeyi seviyorsun. İşin, hobilerin, sevdiğin her şeye karşı gerçekten sevgi duygusunu hissetmek istiyorsun. Daha sakin ve huzuru aradığın bir Aura'ya sahipsin. Hayatında karmaşıklığa ve gerginliğe yer yok. Bu nedenle de aslında bütün problemlerini mantıklı bir şekilde çözebiliyorsun. Fevri hareket etmediğin gibi aynı zamanda problemler karşısında sakin kalmayı da başarabiliyorsun. Sen sevgi duygusuna bağlanmış bir Aura'ya sahipken aslında kendi sevgi eksikliğini de tamamlamaya çalışıyorsun.

Sen daha kendi halinde ve yaratıcı bir Aura'ya sahipsin!

Sen daha kendi halince ve yaratıcı bir Aura'ya sahipsin. Yaratıcı zekanı iyi kullandığın için daha çok sanatsal konulara ilgi duyabiliyorsun. Kendini gösterebileceğin ve iddianı ortaya koyabileceğin bir Aura'ya sahipsin. Hayata daha pozitif bakan biri olarak negatifliğe de yer vermiyorsun. Her zaman senin için bir çıkış yolu vardır. Kötü zamanlardan geçsen de bunun biteceğini ve tekrar başka şeylere yöneleceğini bilirsin. Kafana koyduğun her şeyi yapma gibi bir özelliğin var. Ne olursa olsun fikrini söylemekten çekinmez ve inandığın şeylerin peşinden gidersin. Kendi halinde olduğun ve diğer insanları saf dışı bıraktığın bir dünyaya sahipsin. Bu dünyada da kendinle mutlusun. Bazı anlarda kendini dinlemek ve kendinle baş başa kalmak sana çok daha iyi gelebiliyor. Başarı odaklı hayatında Aura'n sayesinde de her zaman sana güzel kapılar açılıyor.

Sen daha sosyal bir Aura'ya sahipsin!

Sen daha çok sosyal bir Aura'ya sahipsin! Daha çok samimi bir karaktere sahipsin. Hayatındaki çoğu kişiyle iyi bir iletişime girebiliyorsun. Aura'n sayesinde her anlamda iyi bir izlenim bırakıyorsun. Tekrar seninle görüşmek isteyenler veya ilk dakikadan sana her şeyini anlatmak isteyenler hayatında her zaman olmuş. Eğlence odaklı biri olurken aynı zaman da insanları hayatında çekmeyi de biliyorsun. Yalnızlıktan değil her zaman çevrenin kalabalık olmasından hoşlanan birisin. Sosyal Aura'n ağır basması seni daha pozitif biri yapıyor. Konuşmayı ve dinlemeyi seven yapın hayatında her zaman hareketin olacağının göstergesi. Durağanlıktan hoşlanan biri değilsin. Enerjisiz insanlara da katlanman pek mümkün değil. Etrafındaki kişilere enerji yayan biri olarak bu enerjiyi kabul etmeyen kişilere karşı daha negatif olabiliyorsun Her ortama uyum sağlayan yapın nedeniyle uyumsuz ve sürekli problem yaratan kişilerden uzak duruyorsun.

Sen daha çok enerjik bir Aura'ya sahipsin!

Sen daha çok enerjik bir Aura'ya sahipsin. Hayatının her alanında harekete yer var. Hassas biri olsan da bunu göstermekten yana olmuyorsun. Yapamayacağını söylenen şeylerin üzerine daha çok gidiyorsun. Bir şey için çabalamaktan gocunmaz üstelik gerçekten inandığın bir şeyse de sonuna kadar arkasında durursun. Sen kendin ve etrafın için elinde geleni yapan birisin. Fazla enerjik olman çalışma hayatında da sürekli bir arayış halinde olmanı sağlıyor. Üretken yapın bu şekilde ortaya çıkıyor. Aura'nı doğru şekilde ortaya çıkarabildiğin zaman bakışların ve mimiklerin karşındaki kişiye çok fazla şey anlatabilir. Derin ve daha insanların içine bakan birisin. Başkalarının gözlerindeki karanlığı veya derdi görebilme yeteneğine sahipsin. İnsanları gözlemlediğin için hemen sorunları fark eder ve onları için bir şeyler yapmaya başlarsın. Pratik olmaya ve zamanını doğru kullamaya özen gösteren biri olarak vakit kaybetmek hiç hoşlanmazsın. Aura'n sayesinde hayatta çoğu şeyi kolayca elde edebilirsin.

Sen sanatsal bir Aura'ya sahipsin!

Sen sanatsal bir Aura'ya sahipsin. Hayatta her zaman renkleri görmeyi çalışan birisin. Bu renklerin arasında ise siyah yok. Pozitif biri olarak, kendini ve insanları anlamayı tercih ediyorsun. Hayata daha duygusal yaklaşan ve diğer insanlar gibi içinde kötülük beslemeyen birisin. Birinin kalbini kırmak senin için oldukça zor. Bunun için gerçekten fazla yaralanmış olman gerekiyor. Her şeyin konuşarak halledebildiğine ve hayatında kabalığa yer olmadığını bilirsin. Aura'n gereği elini attığın şeyi güzelleştirme gibi bir özelliğin var. Hayata farklı penceren bakabiliyor ve görülmeyen şeyleri görebiliyorsun. Küçük dokunuşlar ve fikirlerle bir şeyi bambaşka bir hale çevirebiliyorsun. Duygularını dinleyen biri olarak karşındaki kişileri de bu şekilde ikna edebiliyorsun. İnsanlarla inatlaşarak değil onları empati kurarak anlama çalışıyorsun. Sanatsal Aura'n sayesinde hayattan keyif almayı bilen ve her ne olursa olsun pozitifliğini kaybetmeyen birisin. Karşındaki insanlara ise her zaman iyi gelen bir yapın var.

Sen daha çok karışık duyguları olan bir Aura'ya sahipsin!

Sen daha çok karmaşık duyguları olan bir Aura'ya sahipsin. Hayatında çok fazla kararsızlık yaşayan birisin. Bir gün çok yüksekken diğer gün çok düşük olabiliyorsun. Duygularını çoğu zaman anlamlandıramıyorsun. Karışık duygulara sahip olmak çoğu zaman sana dengesizliği de beraberinde getiriyor. Bazı konularda kararsız kalmak veya bir gün isterken diğer gün ondan vazgeçmiş olmak hayatında normal olan şeyler. Bu Aura'ya sahip kişilerin genellikle hayatlarında heyecan var olur. Sürekli bir hareket nedeniyle çoğu zaman yorulduklarını hissederler. Sakinlik olmayan hayatlarında sakinlik ararlar. Kontrol sahibi olmayı sevdiğin gibi kontrol sahibi olmadığın şeylere karşı kendini tedirgin hissedersin. Karışık duyguların nedeniyle hayatın da oldukça karışık ilerliyor. Her zaman doğrucu biri olarak adil olmaya çalışır ama doğrucu olmak isterken de hayatında çoğu şeyi sorgulamaya gidersin. Kafanın karışıklığının nedeni ve hayatının karışıklığı nedeni çok fazla sorgulamaktan ve meraktan kaynaklanıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
59
24
20
5
4
3
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Sen sevgi duygusuna bağlanmış bir Aura'ya sahipsin! Sen daha çok sevgi duygusuna bağlanmış bir auraya sahipsin! Daha çok içe dönük bir karaktersin. Senin Aur... Devamını Gör

Manav Yörük

İşin, hobilerin, sevdiğin her şeye karşı gerçekten sevgi duygusunu hissetmek istiyorsun. Daha sakin ve huzuru aradığın bir Aura'ya sahipsin. Hayatında karmaş... Devamını Gör

Necla Kaplan

Sen sanatsal bir Aura'ya sahipsin

miyase

bu kadar doğru olacağını tahmin etmiyordum