Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'Ben Ekonomistim, Bay Kemal'in Kafası Bu İşlere Basmaz'

Erdoğan: 'Ben Ekonomistim, Bay Kemal'in Kafası Bu İşlere Basmaz'

Muhalefetin 'kara delik' olarak nitelendirdiği garantili 'yap-işlet-devret' projelerini savunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ben ekonomistim. Bay Kemal'in kafası bu işlere basmaz, anlamaz bu işlerden' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Dün Batman'da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının bir bölümünde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. 

Erdoğan şunları söyledi:

'Sana ne ya ne demek nereden buldun'

'Bak biz şimdi şehir hastaneleri yapıyoruz değil mi? Bu şehir hastaneleri bile bunları rahatsız ediyor. Diyor ki bunun parasını nereden buldun? Sana ne ya ne demek nereden buldun? Bizim 'yap-işlet-devret' diye bir prensibimiz var. Pazarlığımızı yaparız, 15 sene, 20 sene belki daha fazla, bu şehir hastanesini yaparlar, işletirler ve bu yaptığımız anlaşmaya göre de 15 sene sonra, 20 sene sonra hastaneyi nereye bırakırlar, devlete bırakırlar ve bizim cebimizden de bir kuruş çıkmaz. Bu aslında kaynak oluşturmanın yollarıdır. Ben ekonomistim, siz ne kadar kaynak oluşturursanız, devletin kasasından da bir kuruş çıkmaz, yaptığımız bu ama bay Kemal'in kafası bu işlere basmaz, anlamaz bu işlerden. Diğerleri zaten hiç anlamaz. Birisi terörle uğraşıyor, öbürü de farklı şeylerle uğraşıyor. Şimdi biz bu hastanelerle Türkiye'de bir devri inşa ediyoruz.'

Erdoğan'ın açıklamalarının tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Garantili projelerle ilgili bazı haberler 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
16
15
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
semih karakaş

Allah'tan ekonomist ya olmasaydı vay halimize :)

Pasif Kullanıcı

diploma nerde diplamaaaaaaaa..!

Özgen ERSOY

İndira gandi