Görüş Bildir
Haberler
Evet / Hayır Testine Göre Yalnız Hissediyor musun?

Evet / Hayır Testine Göre Yalnız Hissediyor musun?

Evet/hayır testine göre ne kadar yalnızsın?

Hazırsan;

Haydiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Söyle bakalım tek başına bir şeyler yapmaktan hoşlanır mısın?

2. Senin için her gün aynı mı geçiyor?

3. Problemlerini hep yardım alarak mı çözersin?

4. Mutlu olduğun zamanlar çok geçmişte mi kaldı?

5. Şu an kendini depresif hissediyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Birine güvenmek senin için zor mu?

7. Peki geleceğini düşündüğünde kendini huzursuz hissediyor musun?

8. Etrafındaki insanları eğlendirebilen biri misin?

9. Daha çok dinleyen taraf mısın?

10. Son olarak geçmişte kalan ama affetmediğin insanlar var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sen yalnızlığı çok fazla hissediyorsun!

Sen yalnızlığı çok fazla hissediyorsun. Etrafındaki herkes tarafından terk edildiğini düşünüyorsun. Yanında olan insanların gerçekten yanında olduğundan emin değilsin. İnsanların sadece kendi problemlerinde sana koştuğunu ve her şeyin çıkar ilişkisine bağlı olduğunu düşünüyorsun. O kadar çok yalnızlık hissediyorsun ki bu yalnızlık sana umutsuzluk ve anlamsızlık katıyor. Hayattan beklentilerini en aza indirmiş ve hayattan bir anlam çıkarmayı bırakmışsın. Hayat karşına ne çıkartıyorsa onu yaşıyor ve daha fazlasını beklemiyorsun. Bu yalnızlık seni çaresiz kılıyor. Yanında olmasını istediğin insanların eksikliğini çok fazla hissediyorsun. Bu eksiklik senin hayatında hiçbir şekilde dolmuyor. Senin yalnızlığın bir zamanlar yanında olan ama artık yanında olmayan insanlardan kaynaklanıyor. Bu yalnızlık dinliyor ve gün geçtikçe de artıyor. Yerini dolduramayacağın bu yalnızlık hissi seni çok fazla yıpratmış. Bir şeylerden vazgeçmişsin. Önceden hayalini kurduğun, istediğin şeyleri artık istemiyorsun. Hatta sen artık hayal bile kurmuyorsun. Sen çok yalnızlık hissediyorsun. Bu yalnızlığı aşmak için ise yine birine ihtiyaç duyuyorsun.

Sen yalnızlık hissetmiyorsun çünkü etrafında hep kalıcı insanlar var.

Sen yalnızlık hissetmiyorsun. Çünkü senin yalnız hissetmeye ne vaktin ne de imkanın var. Etrafında çok insan biriktirmişsin. Bunların hepsi vefalı insanlar. Senin en küçük derdinde yanına koşabilecek ve her zaman sana destek sağlayacak insanlar. Sen yalnız değilsin ve bunu hiç hissetmemişsin. Hayatın o kadar yoğun ve karmaşık ki bazen yalnız kalmayı bile özlüyor olabilirsin. Senin hayatın belli bir düzene sahip. Seçici birisin. Herkesi hayatına almazsın. Sana karşı bir yanlışı olduğunu gördüğün herkesi etrafından uzaklaştırırsın. Bu nedenle etrafında hep kaliteli insanlar bulunur. Senin için yanında olan insanlar önemlidir. Bu nedenle de öylesine veya onlar istiyor diye kimse hayatına giremez. Yalnızlık sana daha çok huzuru çağrıştırıyor. Sen yalnız kalmayı tercih edebilecek birisin. Birileri tarafından yalnız bırakılmazsın, bazen kafa dinlemek için yalnızlık istersin. Bu duyguyu hayatının hiçbir anında hissetmiyorsun. Hayatın yoğun ve yalnızlığı düşünecek kadar bile vaktin yok. Bu nedenle senin yalnızlıkla pek işin yok.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
176
68
50
19
14
12
11
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nrgsss

Sen yalnızlığı çok fazla hissediyorsun!

ömer

Sen yalnızlığı çok fazla hissediyorsun! Ama hissettirmiyorum hadi bakim 🚬🍀🥃🥃

ömer

Yengecim öncelikle ben sen olduğunu bilmiyodum şimdi farkettim anladım saygılar hörmetler 😔 Aslan gibi abim var sen yosunu bize bırak onu verelim 😎😅😅😅

Aylin Kayhan

Sen artık hayal bile kurmuyorsun....