Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Yorumuna Göre 31 Mayıs Salı Günün Nasıl Geçecek?

Günlük Burç Yorumuna Göre 31 Mayıs Salı Günün Nasıl Geçecek?

Didem
30.05.2022 - 18:56

31 Mayıs Salı günü burçları neler bekliyor? Peki, günlük burç yorumuna göre 31 Mayıs Salı günün nasıl geçecek? İşte yeni günde aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzun yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Koç;

Sevgili Koç;

Sosyal yaşantın bugün ön planda olabilir. Yalnız kalmak yerine da aktif ol. Finansal konularda denge günü. Beklenmedik para akışı ve harcamalar gündeminde. İletişimde bugün aksaklıklar olabilir. Sevgilisi olmayanlar için enerjik ve yeni bir başlangıç dönemi. Sevgilin var ise gündeminizde olan olayları ya aşacaksınız ya da bitişe varacak. Net olmak istediğin bir gündesin.

Sevgili Boğa;

Sevgili Boğa;

Güne bugün kafan karışık başlamış olabilirsin. Yoğun tempolardan sıkılmış ,uzaklaşmak istiyor olabilirsin. Bugün sorumlulukları ele alma günü. Finansal olarak harcamalarına  dikkat etmelisin. Öğrenci olanlar için eğitim konuları ve sınavlar gündemde. Aşk hayatında sevgilin var ise iletişime dikkat etmelisin. Aşk hayatında biri yoksa yeni sayfalar açmak için biraz erken , dikkatli karar vermelisin. Bugün iletişim trafiği senin için yoğun olacak.

Sevgili İkizler;

Sevgili İkizler;

İletişim trafiği bugün senin için yoğun geçecek. Sosyalleşme zamanı. Fiziksel  anlamda değişimler yapmak isteyebilirsin. Kariyer, iş ve para gibi konularda bu aralar dikkatli olmalısın, aksamalar olabilir. Aşk hayatında bugün yalnız kalmak isteyebilir, iç huzura daha önem verebilirsin.

Sevgili Yengeç;

Sevgili Yengeç;

Bugün aşırıya kaçan duygusallıktan uzak durmalısın. Malum bugün hayal kırıklıklarından ötürü yalnız kalmak isteyebilir, iç huzuruna önem verebilirsin. Kendini yemek yerine çık dışarı gez dolaş tatlım. Karşılıklı diyaloglarda yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilirsin. Dikkatli olmalısın.

Sevgili Aslan;

Sevgili Aslan;

Bugün sosyalleşeceğin bir gün. Maddi anlamda para giriş çıkışlarına dikkat etmelisin. Harcamaları aşırıya kaçırma.  Aşk hayatında durağan bir dönemdesin. Yeni başlangıçlara açıksın. Çevreden duyduğun dedikodulara aldırış etme.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Başak;

Sevgili Başak;

Bugün daha çok kariyer ve finans konularında kafa karışıklığı yaşayabilirsin. İş hayatındaki insanlar ile anlaşmazlıklar yaşanabilir. Karar verirken her şeyi gözden geçirmelisin. Sabırlı olmalısın.

Sevgili Terazi;

Sevgili Terazi;

Merhaba sevgili Terazi. Öğrenciysen eğitim ve sınav konuları gündemde. Okul hayatında kendini gösterdiğin bir gün olabilir. Ertelediğin seyahat planların tekrar gündeminde olacak. Bugün arkadaşların ve ailenle yanlış anlaşılma kaynaklı problemler yaşanabilir. Dikkatli olmalısın. Yarın tekrar görüşene kadar kendine çok iyi bak.

Sevgili Akrep;

Sevgili Akrep;

Online alışverişlere ,güvensiz sitelerden yaptığın alışverişlere bugün dikkat etmelisin. Parayı dengesiz harcamamalısın. Aşk hayatında daha duygusal ve tutku dolu bir gün olabilir. Duygularını doruklarda yaşaman seni duygusallaştırabilir. Sağlık konuların gündemde.

Sevgili Yay;

Sevgili Yay;

Yeni kararlar aldığın bir gün  içindesin. Sosyal yaşantın daha aktif ve iletişim trafiğinin yoğun geçeceği bir gün. Yeni aşk her an kapında olabilir. Hayatında biri varsa aşk tazeleme zamanı. Sürpriz para eline geçebilir.

Sevgili Oğlak;

Sevgili Oğlak;

İlişkilerde aklınızda bir süredir sorun yaratan durumlardan kurtulma vakti. İletişime geçmek ,diyalog kurmak daha doğru karar vermene yardımcı olacak. Bugün iş hayatında daha akıcı bir gün . Parasal yönden şanslısın. Sağlık konuları canını sıkabilir. Dikkatli beslenmelisin.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Kova;

Sevgili Kova;

Sevgili kova ; bugün harcamalarına dikkat et. Aşırı yapılan harcamalar seni daha sonra üzecek. Aile bireylerine hediye alma/verme içerisinde olabilirsin. Uzun zamandır aklında olan ama işleyişe koyamadığın fikirlerini harekete geçirme zamanı. Aile ve yakın çevre ile iletişimin daha sık olduğu bir gündesin .

Sevgili Balık;

Sevgili Balık;

Bugün evde kalıp aile bireyleri ve kendine daha çok vakit harcamak istiyor olabilirsin. Karar alırken mantıklı hareket etmelisin çünkü bugün aşırı duygusalsın. Akşam saatlerine doğru daha aktif ve neşeli oluyorsun. Beslenme ve sağlık durumlarına dikkat. Fiziksel anlamda  kendinde farklılık yaratmaya açıksın. Bugün senin için verimli geçsin canım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
5
3
3
3
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turan Çalikli

Ne yazıkki sevgilim yokki💔😢❤😍😘😘😘😘💘😘❤