Görüş Bildir
Haberler
LG G4 video inceleme

LG G4 video inceleme

ivanlar
30.05.2015 - 00:53 Son Güncelleme: 30.05.2015 - 11:50

LG G4 video inceleme

LG tarafından geçtiğimiz hafta tanıtılan LG G4 modeli, 2015 yılının en iyi telefonlarından bir tanesi olmaya aday gösterilebilir diyebiliriz. G4, gerek tasarımı gerekse performans özellikleri ile piyasaya damgasını vuracak gibi gözüküyor. 5.5 inç ekrana sahip olan yeni LG modelini, sizler için inceledik ve bir video hazırladık.

Samsung‘un yeni modelleri Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerinden sonra, büyük ekranlı akıllı telefon kategorisine giren LG G4‘ün performansı son derece yüksek diyebiliriz. Cihazda Snapdragon 808 işlemcinin bulunması bir eksi gibi gözükse de, aslında performans konusunda bir eksi sağlamıyor diyebiliriz. Cihaz Snapdragon 808 ile daha az batarya kullanıyor, bu sayede daha uzun pil ömrüne sahip oluyor. G4 rakiplerinin çoğu son model Snapdragon 810 işlemci kullanıyor, rakiplerine kıyasla LG G4 daha batarya dayanıklılığına sahip diyebiliriz.

6 Çekirdekli 1.44 Ghz saat hızında çalışan Snapdragon 808, rakiplerine kıyasla bir alt model gibi gözükse de, aslında performans konusunda Snapdragon 810 ile hemen hemen aynı diyebiliriz. LG, cihaz bataryasını daha az kullanmak, pil ömrünü uzatmak için 6 çekirdekli bir model kullanmış, cihazın batarya süresi standart kullanımda bir günü çok rahat aşıyor.

Hazırladığımız LG G4 inceleme videosunda, cihazın özelliklerini ve performansını test ettik. G4 modelinin rakiplerine kıyasla en büyük avantajı ekranı ve kamerası olarak gösterilebilir. LG G4, kamera konusunda oldukça başarılı telefonlardan bir tanesi. Cihazın arka kısmında 16 MP, ön kısmında ise 8 MP çözünürlüğe sahip bir kamera yer almakta. Her iki kamera içinde F/1.8 diyafram aralığı özelliği bulunuyor. Kamerada otomatik veya manuel ayarlar yapılabiliyor, bu sayede daha sanatsal fotoğraflar çekmek de mümkün.

LG G4, DSLR fotoğraf makinelerinde ulunan F1.8 diyafram özelliğini üzerinde barındırıyor, bu özellik ile son derece sanatsal fotoğraflar çekmek mümkün kılınıyor. Cihazın ön kamerasında ekran flaşı seçeneği bulunuyor. Bu seçenek açıldığında, telefon ekranı beyazlıyor ve telefonun ekranı parlaklaşıyor. Bu sayede karanlık ortamda selfie çekimlerinde telefonunuzun ön tarafından flaş varmış gibi net çekimler yapabilme imkanı sağlıyorsunuz.

Lafı fazla uzatmadan, sizleri LG G4 incele videosu, hemen sonrasında kamera test fotoğraf ve video galerimiz ile baş başa bırakalım. Videodan sonra LG G4 ile çekilmiş muhteşem görüntülere sahip fotoğraflara göz atmayı unutmayınız.

LG G4’ün inceleme videosunu Full HD formatta izleyebilirsiniz.

LG G4 kamera, fotoğraf ve video test

LG G4’ün kamera  konusunda başarılı olduğu noktalardan bir tanesi gündüz çekimleri diyebiliriz. Cihaz, odaklama yapıldığı noktada son derece başarılı sonuçlar veriyor.

Kaynak: http://cepkolik.com/lg-g4-incelemesi-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

LG G4 ile çekilmiş bir fotoğraf

LG G4 ile çekilmiş bir fotoğraf
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın