Görüş Bildir
Haberler
Mardin ve Diyarbakır'da Terör Saldırıları: 1 Polis ve 1 Asker Şehit

Mardin ve Diyarbakır'da Terör Saldırıları: 1 Polis ve 1 Asker Şehit

Batuhan
28.02.2016 - 09:30 Son Güncelleme: 28.02.2016 - 17:58

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lılarca zırhlı polis aracının geçişi sırasında düzenlenen roketatarlı saldırıda 1 polis şehit oldu. Bir şehit haberi de Diyarbakır'ın Sur ilçesinden geldi. Genelkurmay, Sur'da PKK'lılarca yapılan saldırı sonucu yaralanan bir askerin, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Mardin'de 1 polis şehit

Mardin'de 1 polis şehit

Alınan bilgiye göre, Dicle Mahallesinde zırhlı polis aracına 06.00 sıralarında teröristler roketatarlı saldırı gerçekleştirdi.

Saldırıda roketatar mermisinin isabet ettiği zırhlı araçtaki 3 polis yaralandı. Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı polis memurlarından biri müdahaleye rağmen şehit düştü.

Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

TSK: Sur'daki operasyonlarda yaralanan asker şehit oldu

TSK: Sur'daki operasyonlarda yaralanan asker şehit oldu

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lılarca yapılan saldırı sonucu yaralanan bir askerin, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.

Genelkurmay'ın internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

'28 Şubat 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 14.48’de şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz. 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.'

TSK ve AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Abigail Dersion

Hergün ALLAH Rahmet Eylesin demekten ve Vatan Sağolsun demekten yoruldum daha nereye kadar polisimiz askerimiz şehit olacak ne zaman bu ülke normale dönecek...

Dawkins06

Yakında şehit sayısı 5 in altında kalırsa haber dahi yapılmayacak. O derece kanıksadı millet, o derece rutinleşti ..

görüncek adam

Vatan sağolmasın.

Franky

Fakirin oy verdiğide başbakan olmasın