Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Pasta ve Keklere Göre Senin Akıl Yaşın Kaç?

etiket Seçtiğin Pasta ve Keklere Göre Senin Akıl Yaşın Kaç?

Easterling
16.01.2023 - 12:11

Seçtiğin pasta ve kekler senin akıl yaşını ortaya çıkaracak. Sen de akıl yaşını öğrenmek ister misin? 

Haydi teste! 

SENDEN HER SORUDA GÖZÜNE EN GÜZEL GÖRÜNEN PASTAYI SEÇMENİ İSTİYORUZ! 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

#6

#7

#8

#9

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Akıl yaşın 12!

Akıl yaşın 12!

Seçtiğin pasta ve keklere göre hala çocuksu bir akla ve ruha sahipsin. Bu asla kötü bir şey değil; aksine sen fazla büyüyüp ilişkilerini, hayatını, düşüncelerini çürütmemişsin. Hayata yeni başlamış gibisin, durusun, safsın ve sürekli yeni bir şeyler keşfetme peşindesin. Bizce büyüme, hep böyle kal!

Akış yaşın 17!

Akış yaşın 17!

Seçtiğin pasta ve keklere göre sen genç ve zinde bir akla sahipsin. Son derece dinamik ve öğrenmeye aç bir yaşta aklın. Kendini hayatın yoruculuğundan iyi bir şekilde soyutlamışsın. Yani aslında soyutlamışsın demeyelim de, bunları kendine dert etmemişsin diyelim. Çünkü malum, bu dünyada akla takılacak binbir türlü dert var ve bu da hepimizin aklını yoruyor. Tüm bu stres ve karmaşadan uzak durmak senin daima genç kalmanı sağlayacak!

Akıl yaşın 47!

Akıl yaşın 47!

Seçtiğin pasta ve keklere göre sen olgun ve oturmuş bir akla sahipsin. Akılcı ve mantıklı bir karakterin var, kendini geliştirmiş durumdasın. Ama sadece birazcık yormuşsun aklını, belki de bazı şeyleri biraz olsun fazla takıyorsun kafana. Kendini dünyada olanlardan, hayatın stresinden pek de soyutlayamamışsın yani. Bu kadar yorma kendini, biraz da hayatın tadını çıkarmaya bak bize sorarsan.

Akıl yaşın 60!

Akıl yaşın 60!

Seçtiğin pasta ve keklere göre senin aklın bilgelik seviyesine ulaşmış, bir nevi ermiş gibi bir şeysin. Büyümüş de küçülmüş gibisin adeta :) Çevrendeki büyük-küçük herkese akıl verirsin, kimin ihtiyacı varsa yardımına koşarsın ve insanların mutlulukları için çabalarsın. Ama şunu da söyleyelim, -dost acı söylermiş çünkü- kendini bir miktar yormuşsun. Tüm bu bilge kişiliği edinirken kendini biraz boşlamışsın. Hayatın tadına varmaya bak, çünkü biyolojik yaşın da olduğu yerde kalmayacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
312
127
94
39
18
15
12
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cahid Abdullayev

12 yaşında olup 12 çıkması*

Zeynep Ataş

Canım meyveli çektiği için önce meyvelileri işaretledim. Sonra meyveliden hevesimi aldım ve çikolatalılara yöneldim. Sonra yine ...

nurcii

12 mi ahahaha