Görüş Bildir
Haberler
Telefonunuzu Cebinizde Şarj Etmek İstermisiniz?

Telefonunuzu Cebinizde Şarj Etmek İstermisiniz?

ivanlar
27.06.2014 - 17:33 Son Güncelleme: 27.06.2014 - 18:27

Telefonunuzu Cebinizde Şarj Etmek İstermisiniz?

Akıllı telefonlarında hayatımıza girmesinin ardından şu şarj meselesi gerçekten çok sıkıcı hale geldi. O kadarki ülke yönetimleri de buna çeşitli çözümler getirmeye çalıştılar. Uyanık firmalar köşelere sadece 1 TL ile çalışan şarj makineleri koyarak kazanç elde etmeye çalıştılar. Ancak hala yetmiyor günümüz teknolojilerinden hiç şüphesiz ki en çok kullanılan cep telefonlarımız akıllı telefonlara dönüştükten sonra şarj daha da büyük bir sorun hale gelmeye başladı. Çünkü akıllı telefonlarda bulunan Android marketlerdeki milyonlarca programları ücretsiz indirdiğimiz için meraklı insanlarımız sürekli olarak programlar indiriyor ve kullanıyor buda doğal olarak telefonumuzun şarjının bitmesine neden oluyor.

Birçok firma şarj için yöntemler buldu ancak bu yöntem hiç denenmedi ve artık bu teknoloji sayesinde telefonlarımızı sadece cebimizde şarj edebileceğiz.

Microsoft, Windows Phone tabanlı Lumia serisi için şarj sorununu ortadan kaldıracak bir projeye imza atarak pazarda fark yaratmaya hazırlanıyor. Microsoft’un yeni projesi ise Windows Phone tabanlı Lumia serisi için üretilecek olan telefonunuzu kablosuz şarj edebilen pantolonlar.

Cep telefonlarımız için tasarlanmış olan bu pantolonların uygun ceplerine şarj makineleri konularak telefonumuzu oturduğumuz yerden şarj edebiliyoruz proje büyük ancak hassasiyet çok sorun olacak. Çünkü bu pantolonlarımız yıkanmıyor ve bir süre sonra insan kirli kirli etrafta dolaşmayacaktır ve dalgın olduğumuz anlarda pantolonumuz yere atıp üstüne basıp şarj makinemizi kırabiliriz işte bunlarda bu şarj makinesinin ardından gelen belli başlı sorunlar

Kaynak: http://www.cepkolik.com/telefonunuzu-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın