Görüş Bildir
Haberler
Ulaşıma Fırtına Engeli

Ulaşıma Fırtına Engeli

Onedio Medya
12.01.2016 - 09:27

İstanbul, Bursa ve Çanakkale'de dün geceden bu yana etkili olan lodos nedeniyle İDO iç hat seferlerinin hepsini, BUDO ise bazı seferleri iptal etti. Türk Hava Yolları'nda da iç ve dış hatlarda 37 seferini iptal ettiğini duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Türk Hava Yolları (THY), kuvvetli lodos nedeniyle iç ve dış hattaki 37 seferini iptal etti. 

HY tarafından yapılan açıklamada, '11-12 Ocak tarihinde İstanbul AtatürkHavalimanı’nda yaşanması beklenen kuvvetli fırtına şiddetindeki lodos nedeniyle, olası kapasite azaltılması doğrultusunda, aşağıdaki seferlerimiz iptal edilmiştir'denildi.

İptal edilen seferler THY'nin internet sitesinden öğrenilebiliyor.

İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri

İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri
aa.com.tr

İDO'nun internet sayfasından yapılan açıklamada, tüm iç hat deniz otobüsü seferlerinin şiddetli lodos nedeniyle iptal edildiği, dış hat seferlerinden de 07.45 Yenikapı - Yalova hızlı feribotu, 14.30 Yalova-Kartal deniz otobüsü ve 18.30 Bandırma - Yenikapı hızlı feribot seferlerinin yapılmayacağı belirtildi.

BUDO'dan yapılan açıklamada ise 07.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 08.00 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya), 09.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 09.30 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Kabataş), 10.45 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya), 12.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) 12.30 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) deniz otobüsü seferlerinin iptal edildiği bildirildi.

Bu arada, şiddetli lodos gece boyunca İstanbul’da etkili oldu. Şiddetli rüzgar nedeniyle İstanbul Boğazı ve Marmara Denizi’ne kıyısı olan ilçelerin sahillerinde büyük dalgalar görüldü.

AA ve DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın