Görüş Bildir
Haberler
Verdiğin Cevaplara Göre Sevgililer Gününü Nasıl Geçireceğini Tahmin Ediyoruz!

Verdiğin Cevaplara Göre Sevgililer Gününü Nasıl Geçireceğini Tahmin Ediyoruz!

Fark ettiniz mi bilmiyoruz fakat Ocak ayı sanki 4527354 gün sürdü. Bu denli uzun bir Ocak ayını bitirmenin mutluluğu ve haklı gururu içindeyiz. Şubat ayı kapı aralığından göz kırparken bizi bekleyen Sevgililer Günü'nü nasıl geçireceğinize dair planlarınızı tahmin etmeye çalışıyoruz!

Hazırsaaaan, hadi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Yaşınla devam ediyoruz!

3. Tamam şimdi söyle bakalım, sevgilin var mı?

4. Sevgiline nasıl hitap edersin?

5. Sevgililer günü hakkında ne düşünüyorsun, sence kutlanmalı mı?

5. Sevgililer günü hakkında ne düşünüyorsun, sence kutlanmalı mı?
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Sevgilin sana ne söylese ondan soğursun?

7. Diyelim ki sevgilinle beraber Sevgililer Günü akşamı romantik bir yemeğe çıkacaksınız, bu yemek nerede olsun?

8. Son olarak aşağıdaki şarkılardan birini seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sevgilinle!

Senin çok sevdiğin bir sevgilin ve çok iyi giden bir ilişkin var. Birbirinizi çok seviyorsunuz ve tabi ki Sevgililer Günü'nü de sevgilinle kutlayacaksın. Artık evde romantik bir ortam mı yaratırsınız, en sevdiğiniz grubun konserine mi gidersiniz yoksa dışarda romantik bir akşam yemeği mi yersiniz bilemiyoruz fakat beraber olacağınız ve çok güzel bir gün/akşam geçireceğiniz kesin. Zaten o gün özel bir gün olmasa dahi siz birbirinizle vakit geçirmeyi çok seviyorsunuz. Hiçbir şey yapmasanız dahi, evde otursanız ve hiç konuşmasanız bile o zaman dilimi çok güzel ve çok özel oluyor. Çünkü sizin sevginiz yeter!

Kendi başına!

Sevgililer Günü kutlamalarına hiç gelemezsin sen. Aslında sevgilin olsa kutlamak istersin de içten içe bir yanın da gereksiz bulur. Sana göre insanın sevgisini göstermesi için ya da insanların birbirlerine güzel şeyler söylemeleri için illa o günün özel bir gün olması çok anlamsız. Sen sevdiği insanlara sevgisini her an her saniye gösterebilen, o gün hiç özel bir gün olmasa bile sırf o sever diye ya da gördüğün o şey sana sırf onu hatırlattığı için de alıp gelebilirsin ona. Ya da çiçek, çikolata gibi şeyleri de herhangi bir zamanda onu mutlu etmek için alabilirsin. Ayrıca bu günün de senin için diğer günlerden bir farkı yok. Buradan da anlayacağın üzere, kendini de çok seviyorsun ve kendine kıymet veriyorsun; kendinle vakit geçirmeye de bayılıyorsun. Çünkü insan kendini sevmezse kimseyi bu denli kıymet verip sevemez!

Arkadaşlarınla!

Arkadaşlarınla geçireceğin bir Sevgililer Günü seni bekliyor. Muhtemelen grupta olanların da senin gibi sevgilisi yok. Çünkü sevgilisi olan arkadaşların bu günü sevgilileriyle kutlamayı tercih edecekler. Sizse sevgilileri olmayanlar olarak çekirdek kadro ekip beraber zaman geçireceksiniz. Aslında çoğunuzun bir ilişki geçmişi var ama ne yazık ki başarılı olamamışsınız. Belki de henüz sizi hak eden ve sizin değer verip sevdiğiniz gibi sizi seven birini henüz bulamamışsınızdır. Ama siz birbirinizi bulmuşsunuz, bu da size yeter. Birbirinize çok değer veriyorsunuz ve çok seviyorsunuz; bu sevginizi illa belli bir günde dile getirmenize gerek yok size göre. Ama madem bu günü herkes en sevdiğiyle geçiriyor siz de bu yüzden birlikte geçiriyorsunuz, en iyisini yapıyorsunuz!

Bir çiftin yanında 3. kişi olarak!

Ya yakın iki arkadaşın sevgili olmuş, ya arkadaşının sevgilisiyle sonradan arkadaş olmuşsun ya da yeni tanışıyorsun arkadaşının sevgilisiyle. Ancak sen de onlar beraberken yanlarındasın. Birlikte yemek mi yiyorsunuz, kahve mi içiyorsunuz yoksa sevdiğiniz bir şarkıcının konserinde misiniz bilemiyoruz fakat her şeye rağmen güzel vakit geçiriyorsunuz buna eminiz. Tabi ki sen, içinden  'benim de bir sevgilim olsaydı, dörtlü takılırdık' diye geçiriyorsun arada, ayrıca 3. kişi olmanın can sıkıntısı da var ancak yine de güzel vakit geçirdiğinizi ve eğlendiğinizi söyleyebiliriz. Zaten sen öyle insanların mutluluğunu kıskanan biri değilsin, arkadaşın/arkadaşların mutluysa onların mutluluğu seni de mutlu eder. çünkü sevdiklerinin mutlu olmasını istersin, çünkü sevmek aslında tam da böyle bir şey!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
21
21
14
10
7
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

Sevgilinle! yok, o zamana kadar da olur mu bilmem.

cansu ersan

Sevgilinle! Sevgilinle! Senin çok sevdiğin bir sevgilin ve çok iyi giden bir ilişkin var. Birbirinizi çok seviyorsunuz ve tabi ki Sevgililer Günü'nü de sevg... Devamını Gör

Ece Utku

Yapayalnız bir sap oluşumu test bile fark etti de ‘kendinle geçireceksin’ cevabı çıktı. Yıllardır yaptığım gibi ...