Görüş Bildir
Haberler
TV
Yalnız Kurt 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Yalnız Kurt Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti...

Yalnız Kurt 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Yalnız Kurt Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti...

Müge Kakşi
12.03.2022 - 01:05

Yeni yıla iddialı yapımlarla başlayan kanallardan biri de ATV oldu. Henüz 7. bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisi kısa sürede izleyiciden tam not almayı başardı. Dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla televizyon ekranlarına damgasını vuran Yalnız Kurt dizisini yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Yalnız Kurt 8. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun'u oturduğu ve senaryosunu ise Murat Koca ve Alper Erze kaleme aldığı Yalnız Kurt dizi bir Osman Sınav klasiği olarak karşımıza çıkıyor. En son 7 bölümüyle ekranlara gelen dizinin yeni bölümünde ne olacağı ise merak ediliyor. Efsane dizi Kurtalar Vadisi'nin yerini alacağı düşünülen Yalnız Kurt yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Yalnız Kurt 8. bölüm fragmanı...

Yalnız Kurt Son Bölüm Özeti

Yalnız Kurt Son Bölüm Özeti

Mira'nın verdiği görevi tamamlamak için Kafkasya'da bir hapisaneye giden Altay başına geleceklerden habersiz kurtarması gereken kişiyi aramaktadır. Mira ise uydu bağlantılarıyla görevini yerine getirmeye giden Altay'ı izlerken bir yandan da Yıldırım Projesinin peşindedir.

Öte yandan suikast görevini başarıyla tamalayan Nizam yeni görevi için hazırda beklerken hapisane görevinin Altay'a verilmesinden memnun değildir.

Ortalarda gözükmeyen Altay için endişelenen Sare, Altay'ın yerini öğrenmeye çalışırken bu kayboluştan Davut'ta oldukça endişelidir. Diğer tarafta Doğan, Altay'ın Mira ile gittiğini öğrenir ve iyice işkillenir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın