Görüş Bildir
Haberler
Bir Teknolojik Alet Seç, Sekste Ne Kadar Yeniliğe Açıksın Söyleyelim!

etiket Bir Teknolojik Alet Seç, Sekste Ne Kadar Yeniliğe Açıksın Söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Seks hayatınızı canlandıracak pek çok aktivite vardır. Peki, sen sekste sınırları zorlamayı sever misin? Yeniliklere açık mısın? Cevabı testte!

1. Lütfen cinsiyet kimliğini seç...

2. Şimdi de seni en iyi yansıtan teknolojik aleti seçmelisin!

Sekste her türlü yeniliğe açıksın ve sınırların yok!

www.google.com

Yatak odasında ateşi körüklemeyi seviyorsun. Partnerinle birbirinizin kalbindeki en karanlık arzuları konuşmayı seviyorsunuz. Mastürbasyon senin en önemli yeteneğin. Sekste sınır tanımadan tüm yeniliklere açıksın. Aromatik yağlar, yatıştırıcı müzik ve ipeksi çarşaflar favorin. Cinsel ilişkilerini oyun olanakları ile zenginleştirmeye devam et.

Sekste yenilik ve heyecan olmazsa olmazın!

Sekste yenilik ve heyecan olmazsa olmazın!

Cinsel birleşme sırasında yeni şeyler denemeyi seviyorsun. Orgazmı doruklarda yaşıyorsun. Seks konusunda Master yapmışsın diyebiliriz. Farklı pozisyonları denemekten hoşlanıyorsun. Yatakta kendine güvenen birisin. Eline geçen her fırsatta kontrolü eline almak hoşuna gidiyor. Yatak odanda tutku ve hazzın sonucu olarak tüm kuralları çiğniyorsun!

Şehvetlisin!

www.google.com

Seks hayatında şehveti doruklarda yaşarken teknolojik imkânlardan da yararlanmayı seviyorsun. Her türlü yeniliğe açıksın. Ön sevişme senin olmazsa olmazın. Partnerinle arana giren mesafeleri değerlendirmeyi biliyorsun. Yoğunlaştırılmış zevklerden hoşlanıyorsun. Senin için seks 'muazzam bir zevk' demek. Orgazmı tüm vücudunda yaşamak ve yaşatmak hoşuna gidiyor!

Rahatına düşkünsün!

Rahatına düşkünsün!

Yenilikleri rahatına düşkün olduğun için seviyorsun. Sana göre seks oyuncakları insanların hayatını iyileştiriyor. Hayal gücün oldukça yüksek ve fantezilerinle partnerini büyülüyorsun. Zevklerinin yeri ve zamanı yok. Partnerinin istekleri senin için çok önemli. Baştan çıkarılmaktan hoşlanıyorsun. Partnerinin aktif olması senin hoşuna gidiyor!

Yeniliklerin ötesinde cesursun!

Yeniliklerin ötesinde cesursun!

Sekste yenilikleri çok seviyorsun; ancak bunun için birine ihtiyacın yok. Kendini seviyorsun. Partnerinle uyumlu olmaktan öte kendinle uyumlusun. Her türlü yeniliğe açıksın. Haz almayı ve vermeyi kendine ilke edinmişsin. Cinselliğin öğrenilebilen ve geliştirilebilen bir zevk olduğunun farkındasın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
16
11
9
8
4
4
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nami

Onedio'nun yaptığı testlerin %85 i seks üzerine... sıktı artık farklı içerik üretin

Necla Kaplan

her türlü yeniliğe açıksın ve sınırların yok!

Pasif Kullanıcı

Cinsel birleşme sırasında yeni şeyler denemeyi seviyorsun. Orgazmı doruklarda yaşıyorsun. Seks konusunda Master yapmışsın diyebiliriz. Farklı pozisyonları de... Devamını Gör