Görüş Bildir
Haberler
Bu Testin Sonunda Toksik Partnerine Karşı Gözünün Açılması İçin Bir Öneri Veriyoruz!

etiket Bu Testin Sonunda Toksik Partnerine Karşı Gözünün Açılması İçin Bir Öneri Veriyoruz!

Well Ok Then
04.11.2023 - 22:01

Senin partnerinin toksik hiçbir özelliği yok mu? İllaki vardır bir şeyler. İşte buna karşı gözünü açmanı sağlayacak bir öneri bu testin sonunda! 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. İlişkinle ilgili detaylara girmeden önce cinsiyetini öğrenelim mi?

2. Hadi ilişkinin detaylarına girelim! Diyelim ki senin için önemli olan ancak onun hayatını pek de etkilemeyecek bir sorun yaşıyorsun. Sevgilinin tepkisi ne olurdu?

3. Partnerin ne kadar kıskanç bir insan diye sorsak?

3. Partnerin ne kadar kıskanç bir insan diye sorsak?

4. Partnerinle bir şeyi paylaşmak istediğinde seni anlamayacağını düşünüp vazgeçtiğin oluyor mu hiç?

5. Şimdi de söyle bakalım, partnerin hatasını kolaylıkla kabul eden bir insan mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Zaman zaman da olsa bunlardan hangisini yaparak seni üzüyor?

7. Son olarak söyle bakalım, sence partnerin senin bazı özelliklerini sırf hoşuna gitmiyor diye değiştirmeye çalışıyor mu?

Taviz vermeyi bırakmalısın!

Verdiğin cevaplara göre senin artık bu ilişkide taviz vermeyi bırakman lazım. Partnerini mutlu etmek için kendinden çok fazla taviz veriyorsun ve bu seni aşırı derecede yoruyor. Taviz vermeyi bırakıp kendi mutluluğuna odaklandıkça aslında ne kadar yanlış yaptığını sen de göreceksin.

Saygısızca davranmasına izin vermemelisin!

Verdiğin cevaplara göre sana bu ilişkide partnerin hak ettiğin saygıyı göstermiyor. Sen bunu belki sevdiğin için belki de kavgadan çekindiğin için sineye çekip durmuşsun. Ancak sana yapılan saygısızlıkları kabullendikçe kendine olan saygını kaybedebilirsin. Bu yüzden sana saygısızca davranıldığını düşündüğünde hemen buna net bir şekilde tepki göstermeli ve partnerini bu konuda uyarmalısın!

Yakın çevrenden uzaklaşmamalısın!

Verdiğin cevaplara göre ilişkide partnerin seni yakın çevrenden uzaklaştırıp kendi çevresine bağımlı hale getirmiş gibi görünüyor. Herkesten uzaklaştırılmış ve yalnız kalmış birini kontrol etmek çok daha kolaydır. Toksik ilişkilerde partneriniz sizi bütün çevrenizden uzaklaştırır böylece kendileri tek ve ana destek kaynağınız olacaktır. Ona bağlı kalmanızı ve onsuz hiçbir şey olduğunuzu hissettirmek isterler. Bu oyuna sakın gelme, aç gözünü!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
4
2
2
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın