Görüş Bildir
Haberler
Senin Yataktaki Lakabın Ne?

etiket Senin Yataktaki Lakabın Ne?

Begüm
01.09.2021 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bakalım yatakta sana ne diyorlar?

1. Senin için en iyi seks...

2. Hoşlandığın kişide ilk baktığın yer neresi peki?

3. Tek gecelik ilişkilere nasıl bakıyorsun?

4. Peki yatağını seçebilir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

5. Seks yaparken öpüşmek senin için önemli mi?

6. Peki daha önce kaç kere seks deneyimin oldu?

7. Seni yatakta anlatan renk hangisi peki?

8. Geldik son soruya... Senin için seks ne ifade ediyor?

Hızlı leopar!

Hızlı leopar!

Sen hızın yataktaki halisin! Hem karşındakini çıldırtıyorsun hem de zevkin en tepe noktasına ulaşarak kendini mutlu ediyorsun. Sen gerçekten bu işi biliyorsun. Seninle yatağa giren herkes sana aşık oluyor. Hatta senden öyle bir etkileniyor ki sanki daha önce hiç böyle bir şeyi denememiş gibi hissediyorlar. Bunu nasıl yaptığını acilen bize de açıklaman gerekiyor!

Duygusal balık!

Duygusal balık!

Seni gidi duygusal şey! Sen yatakta romantizm ve duygusallık aşığısın bu yüzden de ara sıra dertleniyor, duygulanıyor ve üzülüyorsun. Yine de sevgin de çok büyük! Bu duygusallığın hareketlerine de yansıyor. Seninle birlikte olucak partnerin gerçekten çok şanslı çünkü sevginin vücut bulmuş halisin. Karşındaki kişiyi de önemsiyorsun, bu yüzden iki taraf da çok zevk alıyor. Sakin ama çok iyisin!

Ateşli volkan!

Ateşli volkan!

Sen yanıyorsun! Hele yatakta... O kadar ateşlisin ki karşındakini bile yükseltmeyi başarıyorsun. Yatakta yaptığın her şey o kadar şehvet verici ki etkilenmemek elde değil. Her anlamda müthişsin! Ee bir de tüm bunların yanı sıra romantik ve aşk dolu bir yanın da var. Sen yatakta şehvet ile aşkı birleştiriyorsun. Çok etkilendik çok!

Şehvetli pilot!

Şehvetli pilot!

Uçur bizi kaptaaan! Sen yatakta kime ne yapacağını çok iyi biliyorsun ve herkesi de uçuruyorsun. Kendine has tarzın ve bu bitmek bilmeyen seksiliğin hepimizi kendine aşık etti. O bakışların, gülüşün ve göz kırpman yok mu... Biz bile ilk görüşte sana aşık olduk. Haydi şimdi uçurmaya gidelim!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
57
40
22
13
10
6
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Ateşli Volkan

Muhammet Basri

Günde 1 Adet Sex testi

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Ateşli volkan! Sen yanıyorsun! Hele yatakta... O kadar ateşlisin ki karşındakini bile yükseltmeyi başarıyorsun. Yatakta yaptığın her şey o kadar şehvet veri... Devamını Gör