Görüş Bildir
Haberler
Sizin İlişkinizi Tanımlayan Rengi Buluyoruz!

etiket Sizin İlişkinizi Tanımlayan Rengi Buluyoruz!

Selluka
30.11.2023 - 23:47

Her ilişkinin dinamiği farklıdır ve dolayısıyla renkleri de farklıdır. Çünkü yaşanılan duyguların hissiyatı aynı renk değildir.

Peki sizin ilişkinizi tanımlayan renk ne? 

Cevabını öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetinizi öğrenebilir miyiz?

2. Söyle bakalım, ilişkinizde hangi sıklıkla romantik anlar yaşanır?

3. Birbirinize olan güven seviyeniz nedir?

4. İletişim konusunda ne kadar açıksınız?

5. Birlikte geçirdiğiniz vakitte ne tür aktiviteler yaparsınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Tartışma veya anlaşmazlık durumlarında nasıl tepki verirsiniz?

7. Ortak hayal kurduğunuz bir gelecek var mı?

8. Duygusal anlamda birbirinize ne kadar destek olursunuz?

9. Son olarak söyle bakalım, ilişkinizi sürdürme konusundaki kararlılığınız nedir?

Kırmızı!

İlişkinizin rengi kırmızıdır! Siz ve partneriniz birbirinize olan tutkunuzu her zaman açıkça gösterirsiniz. Romantik anlar yaşamaktan hoşlanırsınız, birbirinize tamamen güvenir ve duygusal olarak birbirinize destek olursunuz. İletişimde sorun yaşamazsınız ve birlikte geçirdiğiniz vakitte romantik ve eğlenceli aktiviteleri tercih edersiniz. Gelecekte birlikte büyük hayaller kuruyor ve ilişkinizi uzun vadeli olarak görüyorsunuz.

Mavi!

İlişkinizin rengi mavidir! Siz ve partneriniz birbirinize huzur ve sakinlik getirirsiniz. İletişimde rahat ve açıksınız, çatışmaları genellikle olgunca çözersiniz. Ortak ilgi alanlarınıza dayalı aktiviteleri tercih edersiniz ve birlikte vakit geçirmeyi seversiniz. Gelecekteki hedefleriniz uyumlu ve ilişkinizi sakin bir şekilde sürdürmeyi planlıyorsunuz.

Gri

İlişkinizin rengi gri gibi görünüyor. İlişkinizde belirsizlikler ve sorunlar var gibi geldi bize. İletişim ve duygusal destek konularında sorunlar yaşayabilirsiniz. Ortak ilgi alanlarınız sınırlı veya yok gibi. Gelecek hedefleriniz farklı veya belirsiz olabilir ve ilişkinizin geleceği konusunda endişeleriniz var. Bu durumda, ilişkinizi daha iyi anlamak ve geliştirmek için çaba harcamayı düşünebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
6
3
2
1
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nurcii

İlişkinizin rengi mavidir! Siz ve partneriniz birbirinize huzur ve sakinlik getirirsiniz. İletişimde rahat ve açıksınız, çatışmaları genellikle olgunca çözer... Devamını Gör

Aylin Kayhan

Mavi...