Görüş Bildir
Narin Güran Cinayetinde 18 Dakikalık Sır Perdesi Aralandı: Cesedi Teslim Aldıktan Sonra Hemen Dereye Gitmemiş
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve aramaların 19'uncu gününde cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde bulunan Narin Güran cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Narin’in kaybolmasından 7 dakika sonra Nevzat Bahtiyar'ın cesedi dereye attığı, 18 dakikalık sürede ise aracın cesetle birlikte durduğu tespit edildi.
Reklam
17 Eylül Salı Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.İşte 17 Eylül Salı akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Türk Telekom CEO’su Ümit Önal: “Tarifeler Sudan Ucuz Diyebiliriz”
Son zamanlarda özellikle sosyal medyada cep telefonu hattı tarifelerine gelen yüksek zamlardan yakınan birçok vatandaş bulunuyor. Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, Türkiye’de ücretlerin Avrupa’nın çok gerisinde olduğunu söyleyerek; “Bugün Türkiye'de 4 kişilik bir ailenin ayda 5-8 damacana su tükettiğini düşünürsek ve bir alegori yaparsak 'Türkiye'de internet tarifeleri sudan ucuz' demek yanlış olmaz' şeklinde konuştu.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Yeni Şafak Yazarı İsmail Kılıçarslan: "Kadınlar, Kendilerini Birer Arzu Nesnesi Haline Getiriyor"
Yeni Şafak'ta köşe yazarlığı yapan İsmail Kılıçarslan, yeni yayınladığı yazısında “Kadınlar, kendilerini birer arzu nesnesi haline getiriyor; imkânsız bir amacın da peşine düşüyorlar: Kendileriyle kimin ilgileneceğini seçmek. Raftaysanız etiketinize kimin bakacağını seçemezsiniz. Marketteki herkes için bir ürünsünüzdür.” dedi. Kapitalizmi de eleştirdiği 'Herkes yeteri kadar çıplak mı?' başlıklı yazısı tepki çekti.
Reklam