Görüş Bildir
Haberler
12.12 Saatinin Anlamı Nedir? Güneşin Enerjisi Gün Boyu Yanınızda!

12.12 Saatinin Anlamı Nedir? Güneşin Enerjisi Gün Boyu Yanınızda!

Dilara
04.07.2023 - 16:22

12.12 saatini gördüğünüzde, günün yarısını geride bıraktığınızı düşünebilirsiniz. Fakat daha günün yarısını bitirmediniz! 12.12 saatine denk geldiğinizde, gününüzün güzelleşeceği, sizi güzel bir mesajın bulacağı söylenir. Hayallerinizin gerçekleşmeye başlaması bugünde olacaktır. İçinizdeki o his size doğruları söylüyor demektir! E 12.12 saati size daha neler söylesin ki? Gelin birlikte 12.12 saatinin anlamına bakalım, 12.12 saati görmek ne demekmiş öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

12.12 Saatinin Anlamı Nedir?

12.12 Saatinin Anlamı Nedir?

12.12 saati hayallerinizin gerçek olacağı, işlerinizin düzene gireceği, yeni bir ilişki başlayabileceği anlamına gelir. 12.12 saatinin anlamı, kişinin hayatının düzene gireceği ve istediği her şeyi yapabileceği bir döneme gireceğidir.

12.12 saatinin anlamı bu saati gören kişilerin, özellikle de sık sık gören kişilerin, hayallerinin gerçekleşeceğine işarettir. Örneğin aklınızda uzun süredir hayalini kurduğunuz bir iş varsa bu işe yakın zamanda kabul edilebilirsiniz. 

12.12 saatini gören kişilerin hayatlarında önemli bir gelişme yaşayacakları rivayet edilir. Bu gelişme ise tabii ki aşk hayatınızda olacak! Eğer ilişkiniz yoksa kalbinizin pır pır atacağı bir ilişkiye yakında başlayabilirsiniz. Eğer ilişkiniz varsa ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz. 12.12 saatinin anlamı ilişkilerde pozitif gelişmelerin yaşanacağına işarettir! Bu konuyu ilerleyen satırlarda daha detaylıca konuşacağız.

Saatler 12.12'yi Gösterdiğinde Neler Olacak?

Saatler 12.12'yi Gösterdiğinde Neler Olacak?

Neler olacak neler! Saatler, sayılar, gün içerisinde denk geldiğimiz değişik kelimeler evrenin birer mesajı olabilir. 12.12 saati ise evrenin bize 'her şey yolunda gidecek, korkma, her şey düzelecek' deme şeklidir. Zamanla tüm sıkıntılarınız azalacak, her alanda hayal ettiğiniz bir yaşama kavuşacaksınız. 

12.12 saatini bir güneş saati olarak tanımlayabiliriz. 12.12 saatini görmek ise güneşin sıcaklığının ve enerjisinin hayatınıza gireceğine işaret eder. Yani bu saate sürekli denk gelen kişiler isteklerini gerçekleştirebilir, kısa sürede büyük arzularına ulaşabilirler.

 12.12 saati ayrıca sıcak bir yuvayı temsil eder. Hane içerisinde yaşadığınız maddi sıkıntılar çözüme kavuşabilir, hanenizde hasta bir kişi varsa sağlığına kavuşabilir. Ayrıca hanenize bir bebek güneş gibi doğabilir! Yakında ailenizden bir kişinin bebek haberini alabilirsiniz.

12.12 Aşk Anlamı Nedir?

12.12 Aşk Anlamı Nedir?

12.12 saati, aşk hayatınızda da hayallerinize kavuşacağınız anlamına gelir. Fakat hayal ettiklerinize kavuşmak için çoğu şeyden taviz veriyor olabilirsiniz. Örneğin sevdiğiniz kişinin hoşuna gitmek için olmayan bir kişi gibi davranıyor olabilirsiniz. Halbuki sevgi ve saygı görmek için kendinizden taviz vermemelisiniz! Kendinizi incitmekten vazgeçin, evrenin sesine kulak verin ve her şeyi oluruna bırakmayı deneyin. 12.12 saati, bize tam da yorulduğumuz anlarda biraz daha devam etmemizi öğütleyen bir saat gibidir. 

12.12 saatini görmenin anlamı ise çabalamaktan vazgeçmemektir. Her ne kadar günün yarısı bitmiş bile olsa daha önünüzde günün yarısı duruyor değil mi? Bu noktada 12.12 saatini gördükten sonra 'optimist' bir bakış açısını kazanmanız gerekiyor. Yani hayatınızda bu zamana kadar başaramadığınız şeylere değil, başaracağınız şeylere odaklanmanız gerekiyor. 

Çabalamaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin. Ancak kendinizi yıpratmayı ve yorulduğunuzda işleri zamana bırakmayı unutmayın. Zaman her şeyin ilacıdır sonuçta!

12 Sayısı güneşi sembolize eder. Yani parlak bir gelecek, ışıltılı bir hayat, sımsıcak bir yuva!

12 Sayısı güneşi sembolize eder. Yani parlak bir gelecek, ışıltılı bir hayat, sımsıcak bir yuva!

12 sayısı numerolojide de saatler arasında da güneşi temsil eden bir sayıdır. Güneş ise saflığı, ışığı, bilgeliği, iyiliği, yaratıcı gücünü, ruhsal yönetimleri sembolize eder. Gün içerisinde 12.12 saatine denk gelen kişiler, Güneşin gücünü yanlarına alırlar ve güçlü sezgileriyle aydınlık bir geleceğe doğru adım adım ilerlerler. 

12.12 saatinin ilişkiler için ciddi adımlar olacağından bahsetmiştik. Gelin bunu biraz daha detaylandıralım: 12.12 saati yeniliklere işaret eder. Yakında hayatınıza bir güneş gibi doğacak, sizi köklerinizden canlandıracak bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Yeni başladığınız ilişki herkesi imrendirecek nitelikte olacak. Aman kıskanç insanlara dikkat edin!

12.12 saatinin anlamının sıcak bir yuva olduğunu söylemiştik. Eğer ilişkiniz varsa ciddi düşünme zamanınız geldi demektir. Karşınızdaki kişiden bu dönemde sürpriz bir teklif alabilir, nişan düğün gibi planlamalar yapmaya başlayabilirsiniz! Sevdiğiniz kişiyle sımsıcak bir yuvanız olacak.

12.12 Numerolojide Ne İfade Eder?

12.12 Numerolojide Ne İfade Eder?

Saatlerin numerolojik anlamlarını incelemek bize saatler hakkında daha fazla bilgi verebilir. Saatlerin numerolojik anlamlarını incelerken öncelikle rakamların anlamlarına ve sonra saatin anlamına bakmamız gerekir. 12.12 saatinin anlamını numerolojik olarak incelemek için de öncelikle 1 ve 2 rakamlarını tek tek ele alalım:

  • 1 rakamı başarıyı ve önderliği temsil eder. Hayallerinizi gerçekleştirip başarılı olacağınıza delalet eder. 

  • 2 rakamı ise 1'in en büyük destekçisidir. Güveni, dengeyi ve iç huzuru temsil eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

12.12 Numerolojide Başka Ne Anlama Gelir?

12.12 Numerolojide Başka Ne Anlama Gelir?

12.12 saatinin rakamlarını incelemiştik. Şimdi bir de 12 ile 12'yi toplayarak 24 sayısını numerolojik olarak inceleyelim:

24 sayısı sizin naif bir ruha sahip olduğunuzu gösterir. İletişime oldukça açıksınız, problemlerinizi konuşarak çözmeye çalışıyorsunuz. Bu zaman zaman sizi yorsa da uzun vadede çok işinize yarayacak!

  • Eğer şu anda yaşadığınız bir problem varsa, bunu konuşarak çözmeye çalışın. Unutmayın, sağlıklı bir iletişim ilişkilerin olmazsa olmazı.

12.12 saatinin tarot kartı ve anlamı nedir?

12.12 saatinin tarot kartı ve anlamı nedir?

Bazı saatlerin anlamlarını daha iyi anlayabilmek için tarot kartlarından da yararlanabiliriz. 12.12 saatinin tarot kartı ise elbette Güneş kartı! Peki Güneş tarot kartı ne anlama gelir? Son olarak da bu kartın anlamlarına bir bakalım;

Güneş tarot kartı tarot kartları içerisinde en çok enerjiye sahip kartlardan birisidir. Güneş kartı başarı, neşe, huzur ve güvene işaret eder. Hayatınızda her şeyin yoluna gireceğini gösterir. Güneşin enerjisini yanınızda hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde etrafınızdan destek görebilir, onların yardımıyla başaracağınız işler sayesinde huzurlu bir geleceğe kavuşabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştireceğiniz günler çook yakınızda!

12.12 saatiyle güneşin enerjisini yakaladığınızı söylemiştik! Peki bu ne demek?

12.12 saatiyle güneşin enerjisini yakaladığınızı söylemiştik! Peki bu ne demek?

Güneş, sistemimizin özünü, yaşam enerjisini oluşturan tüm toplumlarca kutsal kabul edilen bir yıldızdır. Aslında Güneş, bir yıldızdan daha ötesidir. Sadece bize gün ışığı vermekle kalmaz, enerjisini, sıcaklığını ve üretkenliğini de iletir. 12.12 saati de Güneşin bu sonsuz enerjisini ve gün içerisinde göründüğü kişiler için de derin anlamlar taşır. 

Güneş, bilinçle, hayat niyetiyle, amaçla ve hedefle ilişkilidir. Kişinin yaşamının canlılığına, gücüne ve inancına işaret eder. Bu saate denk gelen kişiler özellikle duygusal anlamda yeni gelişmeler yaşayabilir, hayatlarında sürpriz bir döneme giriş yapabilirler.

Güneş, yıllardır insanlığın sahip olduğu mitolojide de ayrılmaz bir parçadır. Güneşin sahip olduğu enerji tüm insanlar tarafından kutsal kabul edilmiştir. 12.12 saatini görenler, o zamanlarda bile en şanslı insanlar olarak sayılabilir!

12.12 saatinde boğa burçlarına dikkat!

12.12 saatinde boğa burçlarına dikkat!

Çift saatlerin enerjilerinin gezegenler ve yıldızlarla benzerlik gösterdiğinden bahsetmiştik. 12.12 saati de Güneşin ve aynı zamanda boğa burcunun özelliklerini taşır!

Boğa burcu, 21 Nisan ve 20 Mayıs tarihleri arasındadır. Yani Güneşin içimizi ısıtmaya başladığı, baharın geldiği ve çiçeklerin açtığı bir dönemdir. 12.12 saatine denk gelen Boğa burçları da hayatlarında baharı yaşamaya başlayacaklardır.

Hem boğa burçları hem de boğa burcu sevdiği kişiler olanlar, önümüzdeki günlerde çok verimli bir döneme giriş yapacaklardır. Hayatlarında çok önemli gelişmeler yaşayabilir, ilişkilerinin baharını deneyimleyebilirler. 

12.12 Saatinin Astrolojik Yorumu

Saatler 12.12'yi gösterdiğinde sizler için son uyarımızı da yapalım. Eğer önümüzdeki günlerde yapacağınız işlerde fazlasıyla heyecana kapılabilirsiniz. Fakat dikkat edin, bu heyecanınız ayaklarınızı yerden kesmesin. Ayrıca yeni giriştiğiniz işlerde etrafınızdaki herkese tüm detayları anlatmaktan kaçının! Nazar değmesini istemeyiz, değil mi?

Siz bu saate hiç denk geldiniz mi? Güneşin enerjisine inanıyor musunuz? Yorumlarda buluşalım.

Bu içeriklerimizi de beğenebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bart Simpson

Tarih ve saat şu an tam olarak böyle: 02.12.22 22:22 Ben çok yakalarım böyle saatleri ama faydasına da zararına da inanmam.