Görüş Bildir
Haberler
13 Madde İle Kızlı Erkekli Gece Dışarı Çıkma Sorunsalı

etiket 13 Madde İle Kızlı Erkekli Gece Dışarı Çıkma Sorunsalı

Arkadaşla dışarı çıkmaktan, biraz kafa dağıtıp, eğlenmekten şüphesiz birçoğumuz keyif alırız.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ancak grup halinde dışarı çıkmak bazen, hem kız hem de erkek tarafı için beraberinde bir takım sorunları da getirir.

s284.photobucket.com

Bakalım bunlar neymiş?

İçeriğimize başlamadan önce, hangi taraftasın seç bakalım.

1.Kız kıza çıkmak istemene rağmen, başınıza bir şey gelmesinden korktuğun için erkek arkadaşlarından biri veye birilerini çağırmanın iyi bir fikir olduğunu düşünürsün.

Şimdi bunun gece yarısı eve dönmesi var, barda salça olup geceyi sana zehir edeni var, peşine takılanı var...

 - Dur yaaa en iyisi, ben şu Berke'yi arayayım. 

2. Ancak kötü senaryolara odaklanmışken önemli bir detayı unutmuşsundur; yanında erkek arkadaşların olduğu için olası kısmetlerini kaçırmak!

Zaten kırk yılın başı dışarı çıkmışsındır bir de tatlı mı tatlı bir çocuk görürsün. Ama o, yanındaki erkek arkadaşlarından birinin sevgilin olduğunu düşünür.

Gitti güzelim çocuk. 😢

3.O tatlış kısmetle bir şekilde konuşma fırsatı yakalayıp, yanındakinin sevgilin olmadığını anlatsan bile ne çare? Devamını getiremezsin ki...

Çünkü yanındaki arkadaşların bu durumu hoş karşılamayabilir. Hem zaten bütün gece arkadaşlarını bırakıp, çocukla da takılamazsın. Sonuçta onları sen davet ettin.

4.Yakın erkek arkadaşın -doğal olarak- aşırı sorumlu hissettiğinden, seni biraz fazla sahiplenebilir. İçten içe bunalmaya başlarsın.

Offf kırk yılın başı çıkayım dedim ama bu da biraz abarttı. İçkimi bile gidip, kendim alamıyorum. Zaten fazla içme diye de tutturdu.

5. Herhangi bir tatsızlık çıkmasın diye içinden geldiği gibi de davranamazsın.

Ya deli gibi dans edesim var ama şu salak da bakıp duruyor, kesin salça olacak. Berke de uyuz oldu farkındayım. Yemin ederim kavga çıkacak.

6.Bu yüzden pek fazla içmemeye çalışırsın.

Şimdi ben içersem dayanamam deli gibi dans ederim, dans ederken birileri ile konuşursam; Berke kesin arıza çıkartır. Zaten şu, sabahtan beri bakan tipe uyuz oldu, olay çıksın istemiyorum.

Offf hani kafa dağıtacaktım ama ben ya!? 😒

7.Kendini geceninin akışına bırakıp, alkolü biraz fazla kaçırdığındaysa konuştuğun ve yaptıkların başına dert olur.

-Nasıl ya ben mi çıkıp oynadım masanın üstünde, yalan söylüyorsunuz ? 

-Saçma sapan konuşmuşum işte, ciddiye almayın siz beni. (Ulan neler konuştum acaba ya, doğru düzgün hatırlamıyorum bile?)

8.Ve en kötü olasılık: Alkolün etkisi ile yakınlaşmak. 🔥

Geldiğimizden beri olay çıkmasın diye sadece Berke ile dans edebildim. Hoş o da dünden razıymış dans etmeye, sarılıp duruyor. Aslında çok tatlı çocuk ya, hem baksana nasıl da koruyor beni, baya da kafa dengiyiz. Olabilir mi acaba? Olur sanki ya. 

-Berke sana bir şey söyleyeceğim.

9. Derken gecenin artık sonu gelir ve hesap ödeme faslına geçilir. Ben ödeyeceğim diye ısrar etsen bile nafile, çünkü bu noktada Berke'nin sorumluluğu tavan yapmıştır.

Çocuğu zaten sen davet etmişsindir bir de üstüne bütün hesabı öder. Sense hem çocuğu zorla dışarı çıkarttım hem de maaşının yarısını benim yüzümden masada bıraktı diye, derin bir vicdan azabı eşliğinde evinin yolunu tutarsın.

1.Her şey, mekanların çoğunda damsız alınmama gibi bir problem olduğundan kız arkadaşlarını da çağırmanla başlar.

Aslında erkekliğin dezavantajlarından birisi de bu, istediğin mekana erkek arkadaşlarınla ya da yalnız girememek.  Bu yüzden kankan olan kız arkadaşların adeta can simidindir. Onlar yanındayken giremeyeceğin mekan yoktur.

2.Yanında kızlar olduğu için en önemli sorunun ise olası kısmetlerini kaçırma ihtimalindir.

Zaten mekanda yaklaşabileceğin kadın popülasyonu azdır. Bir de yanındaki kız arkadaşını sevgilin sanma ihtimalleri, şansını daha da baltalar. Öyle ki göz göze gelmekten bile kaçarlar.

3.Bir şekilde o kısmete yanındakinin sadece arkadaşın olduğunu açıklasan bile devamını getiremezsin. Çünkü yanındaki arkadaşlarını bırakamazsın.

Her an birlikte geldiğin arkadaşlarından birinin 'Abi nerdesin sen?! Banu şu anda çok kötü, kusuyor! diyerek yanına gelmesi ve o şahane ortamı berbat etmesi olasıdır.

4.Tabii erkekliğin birlikte getirdiği içgüdüyle kendini gereğinden fazla sorumlu hissedersin. Çünkü Banu, o gece sana emanettir.

'İtin, kopuğun biri ona salça oluyor mu? Rahatsız hissediyor mu? İçkisi mi bitti? Fazla mı içti?' bunların hepsi sana göre senin sorumluluğun altındadır.

5.İş hesap ödemeye gelince burada sorumluluğun tavan yapar. Niye? Çünkü erkeksin ve senin içeriye girmeni onlar sağladılar!

Adeta arka fonda çalan ama kimsenin duymadığı o klasik müzik eşliğinde elini cebine atar ve o meşhur cümleyi kurarsın: 'Lütfen, hepsini buradan alın.'

Gitti maaşın yarısı...

6.Üstte de bahsettiğimiz gibi o gece arkadaşlarınıza salça olan kopuklarla her an yumruk yumruğa kavga etmen de olasıdır.

O gece eve yüzün morluk içinde dönme ihtimalin 1.50 oranındayken, hiçbir şey olmamış, mutlu şekilde dönme şansın 3.30'dur. 😂

7.Bu yüzden her an tetikte olman gerekir. Tetikte olman için de fazla içmemen...

Şimdi ben 3.yü içersem reflekslerim zayıflar, reflekslerim zayıflarsa Banu'yu kesen hırboyu iyi dövemem. O yüzden en iyisi içmeyeyim.

8.Oradan çıkıp istediğiniz başka bir mekana da kafanıza göre gidemezsiniz.

Ulan şimdi Türkü Bara gidip rakı içmek vardı yaa. Neyse kızlar var olmaz şimdi, başka zaman giderim oraya da. Hem korktu kaçtı derler.

(Lan o lavuk hala Banu'ya mı bakıyo?)

9.O gecenin yegane ve en asil görevi ise kızları evine sağ salim bırakmaktır.

Gerekirse omzunda taşırsın, gerekirse özel uçak kiralayıp mekandan kaldırırsın ama ne olursa olsun o kızları evine bırakırsın...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

10.Ancak daha bitmedi, bir de 'Taksi' polemiği var.

Tabii ki eve tek göndermez, gerekirse seni Taksim'den Maltepe'ye bırakır, sonra Avcılar'daki evine döner. Çocuk hem hesabı ödedi hem de dünyanın yolunu benim yüzümden geldi diye vicdanın sana kombo yaparken, bari taksi parasını ödeyeyim dersin ama hayır, onu da ödetmez.

-Burdan alın.

-Hayır buradan.

Taksici: Abla, abiden alıyorum kusura bakma. 👨

11. Yetmezmiş gibi bir de evin önüne geldiğinizde; içeri davet etsem mi etmesem mi, bende mi kalsa, acaba ayıp mı olur? Gibi çeşitli ikilemlerle boğuşursun.

Hayır yani normalde kalsa problem olmaz, yakın arkadaşsınız sonuçta ama alkol almışsınızdır. Bu durumda biraz riskli olabilir. Bir de yukarıdaki kötü senaryoyu da yaşadıysanız daha da kötüsü an meselesidir.

- Ne yapsam ya, çağırmazsam ayıp olacak şimdi?  Off çıkıp eğlenelim dedik, her yer stres her yer gerginlik.

12.Ve oscarlık bir dram: Sabah uyandığında önceki geceyi hatırlamak ve en yakın pencereden kendini atmayı düşünebilecek kadar pişman olmak.

-Allahım ne yaptım ben ne yaptım, öptüm mü gerçekten?  Bok vardı da içtik o kadar. İnşallah fazla rezil olmamışımdır.

13.Ve ertesi günün kaçınılmaz gerçeği: Arkadaşlığınızın artık eskisi gibi olmaması ve büyük zarar görmesi.

- Bir daha Berke'nin yüzüne bakamam. 🙍

Ancak bu kötü senaryolardan hiçbirini yaşamamış ve birlikte deliler gibi eğlenebilmişseniz, arkadaşlığınızın kıymetini bir kez daha anlar ne kadar şanslı olduğunuzu düşünürsünüz.

Haksız da sayılmazsınız. 😉

10.Korku-Gerilim dalında IMDB Puanı 8.5'lerde seyreden bir senaryo: Alkolün etkisiyle arkadaşınla yakınlaşmak. 🔥

İçmeyeyim içmeyeyim dedin ama gecenin akışına bırakınca kendini kaybettin. 

Oğlum Banu da iyi kız lan aslında. Hem birbirimize de baya benziyoruz, iyi anlaşıyoruz falan.

 -Banu galiba ben senden hoşlanıyorum...

11.İçkiyi biraz fazla kaçırınca da anlattıkların ve yaptıklarından pişman olman kaçınılmazdır. Ertesi gün yüzlerine nasıl bakacağını düşünürsün.

-Yok abi ben sahnenin ortasında ceketi belime, kravatı da alnıma bağlayıp dans etmedim yaa, nerden çıkarıyosunuz böyle şeyleri?

 -Hem ne dedim ki dün ben sana? Yok canım ne senden hoşlanması?

12.Şimdi de 9.1 puanında bir Dram: Sabah uyanınca geceyi hatırlamak ve 0.0003 saniyede ciğerine kocaman bir gergedan oturmuşçasına pişman olmak.

-Neden öptüm lan Banu'yu? Nedeeeen, nedeeen?!

13.Ve sonrasının kaçınılmaz gerçeği: Arkadaşlığınızın artık eskisi gibi olmaması ve büyük zarar görmesi.

-1 yeni bildirim 'Banu sizi arkadaşlıktan çıkardı...' 😧

Ancak bu kötü senaryolardan hiçbirini yaşamamış ve birlikte deliler gibi eğlenebilmişseniz, arkadaşlığınızın kıymetini bir kez daha anlar ne kadar şanslı olduğunuzu düşünürsünüz.

Haksız da sayılmazsınız. 😉

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
226
149
103
32
15
12
12
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aslı yılmaz

sadece 1 kere erkek kankamla dışarı çıktım oda abim sevgilim sanıp çocuğu dövdü zalımsın hayatt

blackbrain.

:))))

asosyal hatun

çok boş bi içerik bence. Kızlı erkekli dışarı çıkıyoruz ve ne erkek arkadaşlar aşırı korumacı davranıp darlıyo ne de biz onları 'başımıza bi şey gelmesin' ma... Devamını Gör

Yusuf Anıl Biga

Amerikan kültüründen direkt çeviri bu hatun abla... Sıkıntı yok...

Pasif Kullanıcı

Dandirik barlarda dandirik guruplarla çalmak dışında hiç gece dışarı çıkmadım. Ben aslında efendi bi insanım ya. Böyle alkol almayan, sigara içmeyen, evinde ... Devamını Gör