Görüş Bildir
Haberler
15 Bin Öğretmen Ataması Ne Zaman Yapılacak? Öğretmen Atama Başvuruları Başladı mı?

15 Bin Öğretmen Ataması Ne Zaman Yapılacak? Öğretmen Atama Başvuruları Başladı mı?

Kamu kuruluşlarının alacağı personel haberleri her zaman büyük ilgi görüyor. Özellikle öğretmen adayları, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yapacağı öğretmen atamalarını bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün yaptığı konuşmada ay sonuna 15 bin öğretmen ataması olacağını duyurdu. Peki, öğretmen atama başvuruları ne zaman yapılacak? İşte öğretmen ataması ile ilgili detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Öğretmen atamaları ile ilgili araştırmalar yoğunlaştı. MEB bağlı kurumlarda öğretmen olmak isteyen vatandaşlar, MEB’in yayınladığı atama takvimini yakından takip ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı öğretmen ataması açıklamasıyla birlikte atama başvurularının ne zaman yapılacağı araştırılıyor.

MEB Öğretmen Ataması Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

MEB Öğretmen Ataması Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

Öğretmen adaylarının atama tercihleri 21-26 Ocak 2022'de alınacak. 15 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları 31 Ocak 2022'de açıklanacak. Bu takvime göre yapılacak atama işleminde, 2020 ve 2021 KPSS puanları ile başvurular alınacak. Öte yandan milli sporcuların beden eğitimi alanına sözleşmeli öğretmen olarak atanması için ayrılacak kontenjan, bu atamaya ilişkin alan bazlı kontenjan dağılımı sonrasında belirlenecek ve atama sayısından düşülecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yavuz Selim Civelek

15.000 atama yeni bir atama değildir. Eylülde verilen bir müjdedir. Ve karma yapılan bir atamadır. 2021 KPSS ana atamasını talep ediyoruz.