Görüş Bildir
Haberler
15 Yaşındaki Kızı Kaçıran Adam Serbest Kalmıştı: Baba Karara İsyan Etti 'Kızım Taciz Edilmiş'

15 Yaşındaki Kızı Kaçıran Adam Serbest Kalmıştı: Baba Karara İsyan Etti 'Kızım Taciz Edilmiş'

Adana’nın Karaisalı ilçesinde orman işçisi tarafından 15 yaşındaki kızı kaçırılan baba, gözyaşlarıyla orman işçisinin tutuksuz yargılanmasına tepki gösterdi. Baba, “Benim kızım sevgi evlerinde kalıyor ben onu göremiyorum kızımı kaçıran elini kolunu sallayarak geziyor” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Olay, geçen 20 Eylül tarihinde Karaisalı ilçesine bağlı Hacımusalı Mahallesi'nde meydana geldi. Karaisalı İmam Hatip Lisesi 10’uncu sınıf öğrencisi 15 yaşındaki A.R.Ş.’yi okulların açılmasıyla ailesi yakın bölgedeki bir öğrenci yurduna yerleştirdi.

Birkaç gün yurtta kalan A.R.Ş., daha sonra geçen yıl köyde tanıştığı ve o günden beri görüştüğü iddia edilen orman işçisi İ.Ç.’nin (40) tuttuğu evde kalmaya başladı. Yurt yetkilileri, A.R.Ş.’nin gelmemesi üzerine durumu aileye bildirdi.

Ailesi, kızlarının İ.Ç.’nin evinde kaldığını öğrendi. A.R.Ş.’nin babası Halil Ş. (50), kızını alarak köye dönerken, İ.Ç.’den de şikayetçi oldu. Jandarma, 15 yaşındaki kızın İ.Ç.’nin kendisine zarar vermediğini ve kendi isteğiyle evde kaldığını söylemesi üzerine İ.Ç.’nin ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktı.

'Kızım taciz edilmiş'

İlgili haberler 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
11
5
2
2
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sometimes

Şikayetçi olmasa dahş 18 yaş altı olduğundan dolayı kamu davası olmalıdır

kusuratialinmayanpi

Hayret, serbest kaldığı için hakimi suçlayacaktım. Umarım en kısa sürede kanun değişikliği yapilir. 15 yaşındaki çocuğun her ne kadar rızası olsa da anne bab... Devamını Gör

Taner yildiz

15 eksi 40 manipüle diyen kadınlar nerde