Görüş Bildir
Haberler
MGM 20 Eylül Salı Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak?

MGM 20 Eylül Salı Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak?

Müge Kakşi
20.09.2022 - 01:09

Geçtiğimiz günlerde yeniden yüzünü gösteren güneş herkesin güzel ve sıcak bir hafta sonu geçirmesini sağladı. Haftanın ilk gününü güneşli olarak bitirirken MGM'nin yayınladığı hava tahmin raporuna göre bazı bölgelerde yağmur bekleniyor. Peki bugün hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? İşte 20 Eylül Salı ülke geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

20 Eylül Salı Hava Nasıl Olacak?

20 Eylül Salı Hava Nasıl Olacak?

MGM tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurt geneli parçalı, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz ile Sakarya, Antalya’nın iç kesimleri, Osmaniye, Hatay kıyıları, K. Maraş, Erzincan ve Bingöl çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Ayrıca hava sıcaklıklarının kuzeydoğu kısımlarında biraz artması, doğu kesimlerinde mevsim normallerinin üzerine çıkması ve diğer yerlerin mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor.

20 Eylül Salı Ankara Hava Durumu

20 Eylül Salı Ankara Hava Durumu

Bugün Ankara'da en yüksek sıcaklık 25 derece en düşük sıcaklık ise 13 derece olacak. Havanın ise parçalı bulutlu olması bekleniyor.

20 Eylül Salı İstanbul Hava Durumu

20 Eylül Salı İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 23 derece en düşük hava sıcaklığının ise 16 derece olması bekleniyor. Ayrıca günün ilk saatlerinde bulutlu olan hava öğlenden sonra çok bulutlu bir şekilde devam edecek.

20 Eylül Salı İzmir Hava Durumu

20 Eylül Salı İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün hava sıcaklığının en yüksek 27 derece, en düşük 19 derece olması bekleniyor. Ayrıca gün boyu havanın az bulutlu olması tahmin ediliyor.

MGM Haftalık Hava Durumu Tahmini;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın