Görüş Bildir
Haberler
9 Ağustos Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

astroirem
08.08.2024 - 19:04

Merkür, güzel duygularınızı ortaya çıkaracak! Peki, 9 Ağustos Cuma gününde boğa ve yükselen boğa burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için boğa ve yükselen boğa burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 9 Ağustos Cuma günün nasıl geçecek?  

İşte, boğa ve yükselen boğa burcuna ait günlük burç yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa Burçları

Sevgili Boğa, bugün her zamankinden çok daha duygusal ve merhametli olacaksın. Herkesi ayrı ayrı düşünecek sevdiklerinin hayatına güzellik katmak isteyeceksin. Merkür ile Satürn arasındaki üçgen açının etkisiyle, sevgini göstermekten çekinmeyeceksin. Duygusal ve hassas yaklaş yaklaşımın, özellikle kardeşlerin, eşin ve varsa çocukların ile arandaki ilişkiyi güçlendirecek. Sahiplenici ve sevdiklerine bir arada tutan enerjin, Cuma gününün özellikle ikinci yarısından itibaren etkisini arttıracak. 

İşte tam da bu noktada aile arasında önemli bir role sahip olacaksın. Küsleri barıştıracak, miras tartışmalarına noktayı koyacak ve herkesi bir araya getireceksin. Tabii bunu, büyük bir sofranın başında lezzetli tatlar eşliğinde yapacağına da eminiz. Bu dönemde en büyük desteği ise partnerinden alacaksın. Senin sıcak ve sevgi dolu yaklaşımın, romantik ilişkinizi dinamiklerini de değiştirecek. 

Gelelim iş hayatına! Benzer bir misyonu, iş hayatında üstlenmesen iyi edersin. Zira bu sorumluluk seni iş yerinde zor durumda bırakabilir. Açıkçası bazen dengeyi kurmanın imkansız olduğunu kabul etmek gerekir. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın