Görüş Bildir
Haberler
Açık İlişki Yaşamaya Ne Kadar Yakınsın?

etiket Açık İlişki Yaşamaya Ne Kadar Yakınsın?

Well Ok Then
28.10.2023 - 23:01

Açık ilişkiler bazı çiftler için heyecan verici bir seçenek olabilir ancak iletişim, güven ve kişisel farkındalık gerektirir. Bakalım sen buna hazır mısın? 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini öğrenerek başlayalım mı?

2. Tek eşliliğe bakış açın hangisine daha yakın?

3. Peki partnerinle arzularını ve sınırlarını tartışırken ne kadar rahatsın?

4. Partnerinin başka biriyle duygusal yakınlık kurması fikri hakkında ne düşünüyorsun?

5. Diyelim ki açık bir ilişkin var ve kıskançlık sorunu ortaya çıktı. Bununla nasıl başa çıkarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Açık bir ilişki istemekteki temel motivasyonun hangisi olabilir?

7. Mevcut veya gelecekteki ilişkinde güven senin için ne kadar önemli diye sorsak?

8. Son olarak, sen ve partnerin açık ilişki konusunu daha önce hiç konuştunuz mu ya da böyle bir deneyiminiz var mı?

Sen tek eşliliğe inanıyorsun!

Tek eşliliğe fazlasıyla değer veriyorsun ve tek bir partnerle özel bir bağlılık kurma fikri sana daha uygun. Açık ilişki kavramı, senin ilişkilerdeki temel inançların ve değerlerinle uyumlu olmayabilir. Çünkü açık ilişkileri keşfetme konusunda kendini rahatsız veya kararsız hissediyorsun. Her iki tercihine de uygun, sağlıklı ve tatmin edici bir ilişki yaşamak için partnerinle istekleriniz ve sınırlarınız hakkında açık ve dürüst tartışmalar yapman oldukça önemli.

Bu konuda meraklı ve açık fikirlisin!

İlişkilere açık fikirli bir bakış açın var ve alternatif ilişki dinamiklerine meraklısın. Açık bir ilişki fikrine tam olarak hazır olmasan da, bunu partnerinle tartışmaya ve farklı olasılıkları keşfetmeye açık gibisin. Açık ilişkileri daha fazla keşfetmeye karar verirsen, partnerinle açık iletişimi sürdürmek, onun bakış açısını anlamak, sınırlar ve kurallar oluşturmak çok önemli.

Bu konuda keşiflere açıksın!

Açık ilişkilere karşı belli bir düzeyde merakın ve açıklığın var. Partnerinle açık ilişki fikrini tartışmaya ve düşünmeye isteklisin. Mevcut ilişkinde güveni ve iletişimi sürdürürken yeni duygusal ve fiziksel bağlar keşfetme arzun olabilir. Açık ilişki dinamiklerine sağlıklı ve fikir birliğine dayalı bir geçiş sağlamak için partnerinle arzularınız, sınırlarınız ve beklentileriniz hakkında açık görüşmelere devam ettiğinizden emin olmalısın.

Açık ilişkiye hazırsın!

Açık ilişkiler kavramına son derece açıksın ve açık ilişki konusunda zaten deneyimin var veya açık ilişkiye oldukça hazırsın. Partnerinle olanın dışında yeni duygusal ve fiziksel bağlantıları keşfetmenin heyecanını hissediyorsun. Açık ilişkileri başarılı bir şekilde sürdürmek için partnerinle açık ve sürekli bir iletişim sürdürmek çok önemli. Olumlu ve tatmin edici bir deneyim sağlamak için ilgili tüm tarafların güvenine, rızasına ve refahına öncelik vermelisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
4
4
2
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın