Görüş Bildir
Haberler
Acun Ilıcalı Kızı Banu'nun Doğum Gününü Kutladı: 'Ne Yazsam Yetmiyor, İyi ki Senin Gibi Bir Kızım Var'

Acun Ilıcalı Kızı Banu'nun Doğum Gününü Kutladı: 'Ne Yazsam Yetmiyor, İyi ki Senin Gibi Bir Kızım Var'

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, 'Mucize Çocuk' olarak anlattığı kızı Banu Ilıcalı'nın doğum gününü kutladı. Dört çocuk babası Ilıcalı'nın en büyük kızı olan Banu Ilıcalı 32 yaşına bastı. Acun Ilıcalı kızının bu mutlu gününü sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaparak takipçileriyle paylaştı.  işte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan isimlerden biri olan biri Acun Ilıcalı, ilk göz ağrı kızının doğum gününü Instagram hesabından kutladı. Acun Ilıcalı'nın küçük yaşta trafik kazası geçirip hayatta kaldığı için 'mucize çocuk' dediği büyük kızı Banu Ilıcalı, 32 yaşına bastı.

'İyi ki Senin Gibi Bir Kızım Var'

'İyi ki Senin Gibi Bir Kızım Var'

En büyük kızı Banu için şirkette bir parti düzenleyen Acun Ilıcalı, o anları Instagram hesabından yayınladı. Kızıyla fotoğrafını da paylaşan Acun Ilıcalı, 'Canım kızım duygularımı yazarken ne yazsam bana yetmiyor. Seni çok seviyorum.. İyi ki doğdun iyi ki senin gibi bir kızım var. Nice mutlu yaşın olsun, hep beraber kutlayalım' ifadelerini kullandı.

'Mucize Çocuk'

'Mucize Çocuk'

Kızı Banu Ilıcalı'nın da içinde olduğu aracın yaptığı kazada anne ve babasını kaybeden Acun Ilıcalı, 'Kızım henüz 10 aylıktı. Annem ve babamla Bodrum'a tatile gidecektik. Babam sakin sakin konvoyu sollarken, bir anda karşısına 180'le gelen bir araç çıkmış ve kafa kafaya çarpışmışlar. Annemle babam orada rahmetli olmuş. Banu'nun o kazadan sağ çıkması gerçekten mucizeydi. Ben o yüzden kızıma 'mucize çocuk' derim' ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın