Görüş Bildir
Haberler
TV
Adı Sevgi 2. Bölüm Tek Parça Full İzle: Adı Sevgi Son Bölümde Neler Oldu?

Adı Sevgi 2. Bölüm Tek Parça Full İzle: Adı Sevgi Son Bölümde Neler Oldu?

Atv ekranlarında yayın hayatına başlayan yeni dizi 'Adı Sevgi' dün akşam 2. bölümü ile ekrana geldi. Adı Sevgi dizisinin son bölümünde; Herkes Zeynep'in tuhaf tavrının arkasında yatan nedeni anlamaya çalışırken, Mehmet'in yokluğu büyük şüphe çeker. 20 Mart Pazar günü yayınlanan Adı Sevgi'nin 2. yeni bölümünde neler oldu?  izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki Adı Sevgi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Adı Sevgi 2. son bölüm tek parça full izleme ekranı ve 3. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Atv ekranlarından yayınlanan Adı Sevgi dizisi, 2. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. İlk bölümünden itibaren ekranlarda fırtına estirmeye devam eden Adı Sevgi, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Merakla beklenen son bölümün televizyon gösterimini kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler Adı Sevgi 2. son bölüm full izle, Atv Adı Sevgi izle, Adı Sevgi yeni bölüm izle sorgulamalarına devam ediyor. Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölüm fragmanı ise merak konusu. İşte Adı Sevgi 2. bölüm tek parça full izleme ekranı ve 3. bölüm fragmanı...

Adı Sevgi Son Bölümde Neler Oldu?

Adı Sevgi Son Bölümde Neler Oldu?

Zeynep'in çığlığı, düğünün üstüne kâbus gibi çökmüştür. Elif bir an önce Zeynep'e ulaşarak bu zoraki evliliği bitirmek ister. Ancak Zeynep; Volkan'dan kurtulmakla, Volkan'ı bıçaklayan kardeşi Mehmet'i Baykaralardan korumak arasında büyük bir tereddüt yaşar. Emir içinse yıllar sonra döndüğü bu ev, eski anıların canlanmasına neden olur.

Herkes Zeynep'in tuhaf tavrının arkasında yatan nedeni anlamaya çalışırken, Mehmet'in yokluğu büyük şüphe çeker. Her şeyin kilidi, düğün gecesi o odada olanlarda ve Mehmet'tedir. Elif ve Emir aralarındaki bütün çatışmaya rağmen, Zeynep'i ve ailesini Baykaralardan uzaklaştırmak için bir arayışa girişir. Düğünden sonra bile Emir ve Elif'in hala bu işin peşini bırakmadığı gören Ekrem Baykara, Elif'in mesleğini tehlikeye atacak bir hamle yapar.

Elif, Emir'in de desteğiyle Zeynep'in umudunu sürdürmek için canını dişine taksa da asıl zarar gören yine kendisi mi olacaktır?

Adı Sevgi 2. Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı

Adı Sevgi 2. Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı

Adı Sevgi 2. Bölüm Tek Parça Full İzleme Ekranı!

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın