Görüş Bildir
Haberler
Ağırbaşlılık Denilince Akla Onlar Gelir: Karakterleri ve Mütevazı Tavırlarıyla Kendine Hayran Bırakan Burçlar

Ağırbaşlılık Denilince Akla Onlar Gelir: Karakterleri ve Mütevazı Tavırlarıyla Kendine Hayran Bırakan Burçlar

Ağırbaşlılık bazı burçların kanında var. Davranışlarıyla, yapılarıyla, sakinliğiyle ön plana çıkan burçlar ağırbaşlılığı ile de kendine hayran bırakıyor. Peki en ağırbaşlı ve mütevazı burçlar hangileri?

Gelin beraber bakalım...👇

Kaynak: https://www.bustle.com/life/zodiac-si...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sizler de takdir edersiniz ki bazı insanlar ağırbaşlılığı ile ön plana çıkıyor. Hatta bazıları o kadar ağırbaşlı olurlar ki hayran kalmadan edemiyoruz.

Alttan almayı adeta bir meslek haline getirmiş burçlar da var tabii. Ağırbaşlılığın kitabını yazangillerden.

Alttan almayı adeta bir meslek haline getirmiş burçlar da var tabii. Ağırbaşlılığın kitabını yazangillerden.

Peki bu burçlar hangileri? Gelin beraber bakalım👇

Bu burçlardan ilki, sizlerin de tahmin edebileceği gibi Yengeç!

Nazik ve duygusal yapıları sayesinde insanları kırmaktan çekinen Yengeçler, ağırbaşlı kavramını tepeden tırnağa değiştiriyor.Rahat ve mülayim yapıya sahip yengeçler, bi' o kadar da mütevazıdırlar. Bu nedenle dikkat çekme isteği içgüdüsü onların yakınından bile geçmiyor desek abartmayız. Fakat rahat ve sakin tavırları çevre tarafından anında fark edilir.

Zodyak'ın en detaycı burcu Başakları da unutmamak gerek tabii.

Mütevazılığı ve doğallığı seven Başaklar'ın ilgi çekmeye hiç ihtiyacı yok! Tamamen doğallık ve saflıktan yana olan Başaklar, zaman zaman utangaç ve çekingen olup ağırbaşlılığı ile ön plana çıkabilir. Herhangi bir dramanın ortasına atılmaktansa sakince çekilip kaosu izlemeyi tercih eder. Entelektüel oldukları kadar görgü kurallarına da son derece hakimdirler. Kim olursa olsun kibarlığı elden bırakmazlar.

Ve son olarak... Teraziler!

Ve son olarak... Teraziler!

Dışa dönük ve sosyal yapılarıyla dikkat çeken Teraziler, 'utangaç' yapısından ziyade 'alçakgönüllüğü' ile ön plana çıkıyor. Günlük konuşmalarda modern bir yapı tercih eden Teraziler, ağırbaşlılık kavramını çok iyi biliyor. Mütevazı oldukları kadar birçoğu konuda dikkatli olan Teraziler, çevresindekileri oturuşu ve kalkışıyla kendine hayran bırakıyor.

İlginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gül Hayal akar

Her şeyi burçlara yüklemesek mi artık ne alakası var ağırbaşlılık burcun karakter i olan olur insan olan olur ağırbaşlı burç hiç bir alakası yok yok yengeç m... Devamını Gör