Görüş Bildir
Haberler
Akit'ten Kovulunca İfşalara Başlayan Mehmet Özmen, 'İdam' Çağrısı İçin Kılıçdaroğlu'ndan Özür Diledi

Akit'ten Kovulunca İfşalara Başlayan Mehmet Özmen, 'İdam' Çağrısı İçin Kılıçdaroğlu'ndan Özür Diledi

Emre Ordu
12.01.2023 - 15:18 Son Güncelleme: 12.01.2023 - 15:19

Yeni Akit'ten kovulduktan sonra ifşalara başlayan Mehmet Özmen, 2019 yılında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için yaptığı 'idam' çağrısından dolayı özür diledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Akit TV'nin ekran yüzlerinden Mehmet Özmen,  geçtiğimiz günlerde kanaldan tazminatsız şekilde işten çıkarıldığını söyledi. 

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı da etiketleyen Özmen, 'Tüm Müslümanlara ve özellikle iktidar çevresine açık çağrımdır: Lütfen bu karaktersiz, kumpasçı zalimlere destek vermeyin!” dedi.

15 Ocak'ta bir yayın yapacağını duyuran Özmen, 'Bu bir suç duyurusu yayını olacağından bütün savcılık makamlarını mutlaka izlemeye ve yayının ardından derhal gereğini yapmaya davet ediyorum. Akt'in gerçek kirli yüzünü artık tüm Türkiye bilmeli!' ifadelerini kullandı.

Mehmet Özmen, 2019 yılında, 12 Eylül’ün işkenceleriyle bilinen Ulucanlar Cezaevi’nde bir yayın yapmış ve darağacının önünde Kılıçdaroğlu'nun idam edilmesi gerektiğini söylemişti.

"Kanal yönetimi özür dilememe engel oldu"

"Kanal yönetimi özür dilememe engel oldu"

Özmen o yayından dolayı 4 yıl sonra Kılıçdaroğlu'ndan özür diledi. 

T24'e konuşan Özmen, 'Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP’liler tepkilidir. Anlıyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’ndan özür diliyorum. Ama çoğu CHP’li arka planını bilmiyor. İnsan hata yapabilir. O canlı yayında ben hata yaptım. O yayının ertesinde çıkıp özür dilemek istedim ama kanal yönetimi izin vermedi. Sonra da işten çıkardılar. Bana özür dilemem ve düzeltmem için fırsat vermediler. Geç yapılmış bir özür olduğunu biliyorum. __Hatta CHP’li bir değerli milletvekili ağabeyim aracılığıyla Sayın Kılıçdaroğlu’ndan randevu talep ettim. Özrümü bizzat kendisine sunmak istedim ancak maalesef randevu talebim olumlu karşılanmadı' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
12
9
2
2
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
T.C. Artist

Kovulan, haksızlığa uğradığını düşünen, zurnanın son deliğine gelen herkes müthiş bir aydınlanma yaşıyor güzel ülkemde..

GardıropFuat

Eee adama demezlermi şimdiye kadar nerdeydin GÖT😉

Söyledim gitti

Yani şimdiye kadar kazanıp yediğin ekmek başkalarına bilinçli iftira atmaktan kazanılmış mıydı? Helal yedim diyebilecek misin?