Görüş Bildir
Haberler
Al Ain'den Emenike Ayıbı

Al Ain'den Emenike Ayıbı

Fenerbahçe'nin sezon başında Al Ain'e kiraladığı Emenike, burada da takımda kalmayı başaramadı. Birleşik Arap Emirlikleri takımı, yeni transferleri Douglas'ın Nijeryalı golcünün yerine alındığını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kardemir Karabükspor forması altında sergilediği performans ile dikkat çeken ve 9 milyon bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe’ye transfer olan Emmanuel Emenike’nin düşüşü sürüyor. Özellikle geçen sezon sergilediği futbol ile taraftarın büyük tepkisini çeken Nijeryalı golcü, kiralık gittiği Birleşik Arap Emirlikleri’nde de tutunamadı.

Sezon başında 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Al Ain takımına kiralanan Emenike, sergilediği performans ile eleştirilerin odak noktası oldu. Taraftarın da birçok maçta ıslıklayarak protesto ettiği Emenike, aradığı huzuru yeni takımında da bulamadı. Ancak Birleşik Arap Emirlikleri kulübü, henüz 28 yaşındaki forvet ile yolları resmen ayırmadan şaşırtan bir harekete imza attı.

Emenike ile Görüşmeden Forma Numarasını Douglas'a Verdiler

Yeni transfer Douglas’ı resmi sitesinden tanıtan Al Ain, Brezilyalı golcünün Emenike’nin yerine alındığını duyurdu. Nijeryalı forvetin takım kadrosundan da adı silinirken, numarası da Douglas’a verildi. Henüz Emenike görüşmeden böyle bir harekette bulunan kulüp, Nijeryalı futbolcunun takımdan ayrılacağını internet sitesinden öğrenmesine neden oldu.

Nijeryalı forvet ile ilgili açıklamalarda bulunan Al Ain Yönetim Kurulu Üyesi Mohammed Obeid Hamdoun, şunları söyledi:

“Bazen büyük isimler, büyük oyuncular geliyor ve burada hiçbir şey yapmıyor. Bu her takımda olabilir. Bazen büyük bir isim getiriyorsunuz ve burada oynamak istemiyor. Emenike hakkındaki görüşüm de bu… Burada oynamak istemiyor. Çin’den bir takım onunla ilgileniyor. Büyük ihtimalle Çin’e gidecektir.”

Fenerbahçe'den Açıklama

Fenerbahçe'den Açıklama
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Fenerbahçe yönetimi, Al Ain tarafından sözleşmesi feshedilen Emenike'nin takıma dönüp dönmeyeceği konusunda çarpıcı bir açıklama yaptı. Emenike'nin kiralık sözleşmesinin bir sezonun tamamını kapsadığını vurgulayan yöneticiler, 'Emenike sezon sonuna kadar Al Ain'in oyuncusu. Bu noktada bizi çok fazla ilgilendiren bir durum yok. Bu, Al Ain ile Emenike arasında bir olay. Ne isterlerse yaparlar. Emenike'nin Fenerbahçe'ye dönme durumu yok şu anda' diye konuştu. 

Açık Mert Korkusuz ve Sabah

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
8
7
4
2
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Anonim anonim

Fenerbahçenin açıklaması tam aman Allah korusun almayalım biz der gibi. Az mı çektik emenikeden