Görüş Bildir
Haberler
Anlık Toplu Taşıma Uygulaması TRAFI, Türkiye'de

Anlık Toplu Taşıma Uygulaması TRAFI, Türkiye'de

WeBeyn
16.01.2014 - 12:34

Anlık Toplu Taşıma Uygulaması TRAFI, Türkiye'de

Litvanya’da aylık 300 binden fazla aktif kullanıcıya sahip olan TRAFI, dün itibariyle Türkiye’de resmi uygulamasını tanıttı.

Şimdilik sadece İstanbul, Ankara ve İzmir verilerini içeren uygulama, kısa bir sürede tüm Türkiye’de faaliyet gösterir hale gelecek. Trafiğin durumunu da göz önünde bulundurarak otobüsler, deniz ulaşımı ve raylı ulaşım da dahil olmak üzere geniş bir ulaşım ağını önümüze sermekte.

Bulunduğunuz konumu GPS ile belirleyen sistemde sadece gideceğiniz sokağın/caddenin ya da mekanın ismini yazıp o an mevcut seferleri görebiliyorsunuz. Kullanıcılar, bulunduğu konumdaki en yakın durakları seçme ve o duraktaki seferleri anlık olarak görme imkânına sahip. Şehrinizdeki bütün tarifeleri tek bir ekranda görüntüleyip isteğiniz doğrultusunda bilgi de alabilirsiniz.

TRAFI CEO’su ve Kurucu Ortaklarından Martynas Gudonavicius, “Özellikle İstanbul olmak üzere yaşanan trafik sorununu göz önünde bulundurarak Türkiye genelindeki en iyi toplu taşıma uygulamasını sunmak istiyoruz. Uygulamamızı sürekli güncelleyerek ve yeni özellikler ekleyerek kullanıcılarımız için en kullanışlı ve yararlı hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Bizi sosyal medya hesaplarımızdan da takip ederek yenilenen ve eklenen özelliklerimizden hemen haberdar olabilirsiniz” diyor.

TRAFI’yi web üzerinden kullanmak için buraya, iOS sürümü için buraya, Android sürümü için ise buraya tıklamanız yeterli.

WeBeyn

Kaynak: http://www.webeyn.com/anlik-toplu-tas...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın