Görüş Bildir
Haberler
Annen Hangi Ünlü Karaktere Benziyor?

Annen Hangi Ünlü Karaktere Benziyor?

Ecivicivokke
11.05.2024 - 14:31

Her anne bir süper kahraman gibi, eşsiz bir karaktere sahiptir. Peki ya senin annen hangi ünlü karaktere benziyor?

Bu testte söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. İlk soruyla başlayalım! Annen günlük hayatında hangi renkleri tercih eder?

2. Peki ya annen için hangisi keyifli bir akşamdır?

3. Hangi tür film veya dizileri sever?

4. Annen hangi aktivitelerden hoşlanır?

5. Bir arkadaş grubuyla dışarı çıktığında ne yapmayı tercih eder?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Peki ya annenin favori hayvanı hangisidir?

7. Pekii.. Ailece bir yemek yiyorsunuz diyelim, annen yemek masasındaki şeyleri herkesin görmesine rağmen şu da var şunu da ye diye telkinlerde bulunur mu?

8. Son olarak sence annenin bir süper gücü olsa bu ne olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Elizabeth Bennet

Elizabeth Bennet

Senin annen gerçek bir Elizabeth Bennet gibi! Hayatın her anında zarafetiyle parlayan, zekasıyla etrafa ışık saçan bir kadın. Sessiz sakin bir ortamda kendini bulan ancak aynı zamanda hayatın içindeki tüm maceralara hazır olan bir ruha sahip. Her zorluğa, her duruma kendi esprili ve neşeli bakış açısını getiren biri. Sohbet etmeyi seven, etrafına enerji veren ve dostluğun kıymetini bilen bir anneye sahipsin. Elizabeth gibi kendi değerlerine sıkı sıkıya bağlı, cesur ve bağımsız bir ruha sahip. Hem güçlü hem de sevgi dolu bir anneye sahipsin!

Catelyn Stark!

Catelyn Stark!

Senin annen gerçek bir Catelyn Stark gibi! Güçlü, bilge ve koruyucu bir ruha sahip. Ailesine olan bağlılığıyla bilinen, sevdiklerini her şeyin üzerinde tutan bir kadın. Hayatın getirdiği zorluklara karşı direnen, kendi yolunu çizen ve mücadele etmekten asla vazgeçmeyen bir anneye sahipsin. Cesaret dolu adımlarla ilerlerken, her zaman içindeki adalet duygusunu koruyan biri. Hayatın getirdiği sınavlara gözlerini kapatmadan, her zaman dimdik ayakta duran bir karakter. Annelik duygusuyla dolu, sevdiklerini korumak için her türlü fedakarlığı yapmaktan çekinmeyen bir anne...Tıpkı Catelyn gibi annen de kendi hayatının kahramanı, kendi hikayesinin yazıcısı. Her daim özgür ruhunu koruyan, dünyaya kendi izini bırakan biri!

Mrs. Hudson!

Mrs. Hudson!

Senin annen gerçek bir Mrs. Hudson gibi! Her zaman sıcak gülümsemesi ve içten tavrıyla etrafına neşe saçan bir kadın. Evinizin kalbi olan, her zaman sıcacık bir kucak ve içten bir gülümsemeyle karşılayan biri. Evinize huzur ve sıcaklık getiren, herkesin kendini özel hissetmesini sağlayan bir karakter. İnsanlara yardım etmekten ve sevdiklerine destek olmaktan büyük keyif alan bir anneye sahipsin. Sadece bir ev sahibesi değil aynı zamanda dost, danışman ve güçlü bir destek kaynağı. Her zaman ihtiyacınız olduğunda yanınızda olan, sevgiyle saran bir anne. Evinizin ve kalbinizin vazgeçilmez bir parçası olan annen, gerçek bir hazine!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
52
21
12
11
11
10
9
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ömer ÇALIŞKAN

Soruları okuyunca annemi tanıyamamışım gibi hissettim.

Mrs_rg

Elizabeth Bennet! Bu kim la

Senin annen gerçek bir Mrs. Hudson gibi! Her zaman sıcak gülümsemesi ve içten tavrıyla etrafına neşe saçan bir kadın. Evinizin kalbi olan, her zaman sıcacık ... Devamını Gör