Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşının Eşini Silahla Vuran Uzman Çavuş: Eşiyle Beni Yan Yana Görünce...

Arkadaşının Eşini Silahla Vuran Uzman Çavuş: Eşiyle Beni Yan Yana Görünce...

Batuhan
09.02.2022 - 11:16

Adana'da 7 Şubat günü yaşanan dehşet verici olayda bir uzman çavuş apartmanda tartıştığı bir kişiyi silahıyla vurmuştu ve yaralı kişi kanlar içinde 5 kat sürünerek inerek yardım istemişti. Olay anını anlatan uzman çavuş, 'Eşiyle beni yan yana görünce yanlış anladı. Tartışma bu yüzden çıktı. Kendimi korumak için ateş ettim.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Adana'da, arkadaşı Yağmur B.'nin (24) eşi Özkan B.'yi (35) çıkan tartışmada tabancayla vurarak ağır yaralayan uzman çavuş Ogün Koca tutuklandı. Koca'nın, ifadesinde 'Eşiyle beni yan yana görünce yanlış anladı. Tartışma bu yüzden çıktı. Kendimi korumak için ateş ettim' dediği öğrenildi.

Olay yerinden kaçmıştı

Olay yerinden kaçmıştı

Olay, pazartesi günü, Çukurova ilçesine bağlı Mahfesığmaz Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı'ndaki apartmanın merdiven boşluğunda meydana geldi. İddiaya göre Özkan B., lazer epilasyon merkezine giden eşi Yağmur B.'yi takip etti. Merkezin bulunduğu binaya giren Yağmur B.'nin arkasından gelen Özkan B., eşi ile aynı anda içeri giren uzman çavuş Ogün Koca ile tartıştı. Ogün Koca, tabancasıyla Özkan B.'ye ateş etti. Kasığından vurulan Özkan B., kanlar içinde yerde kaldı, Koca da olay yerinden otomobiliyle kaçtı.

Hayati tehlikesi sürüyor

Hayati tehlikesi sürüyor

Silah sesini duyanların ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Özkan B., sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedaviye alınan Özkan B.'nin hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Uzman çavuş tutuklandı

Uzman çavuş tutuklandı

Polis ekipleri de kaçan Ogün Koca'yı Sarıçam ilçesinde yakaladı. Gözaltına alınan Koca'nın, emniyetteki ifadesinde, tabancayla yaraladığı Özkan B.'nin eşi Yağmur B. ile arkadaş olduğunu belirterek, 'Olay günü, eşiyle beni yan yana görünce yanlış anladı. Tartışma bu yüzden çıktı. Kendimi korumak için ateş ettim' dediği öğrenildi.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Ogün Koca, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
12
9
3
3
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

bir çoğu 2.00 diploma notunu zar zor geçip. konuşmayı, iletişimi, bilgi birikimi olmayan insanlardan oluştuğu çok aşikar.

2 diploma notu mu çoğu üniversite mezunu bile değil.

Trjoker

Marjinallikte 1. sıradayız

Batu Kalafat

bu uzman çavuş şiddeti nedir? her şiddet olayının altından bir uzman çavuş çıkıyor korkunç