Görüş Bildir
Haberler
İstanbul Arnavutköy'de İskele Çöktü, Denize Düşenler Oldu

İstanbul Arnavutköy'de İskele Çöktü, Denize Düşenler Oldu

Beşiktaş Bebek Arnavutköy Caddesi'nde restoranın olduğu iskele çöktü. Denize düşenler kurtarılmaya çalışılırken, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Beşiktaş Kaymakamlığı yaptığı açıklamada 4 kişinin yaralandığını belirtti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İşte iskelenin çökmesi sonrasında yaşananlar...

25 kişi suya düştü, 4 kişi hastaneye kaldırıldı

25 kişi suya düştü, 4 kişi hastaneye kaldırıldı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri suya düşen kişileri kurtarırken polis ekipleri çevrede herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Sudan çıkarılan kişiler hipodermi geçirme riskine karşı sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayda 4 kişinin de yaralandığı öğrenilirken yaralı kişiler sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra çevre hastanelere kaldırıldı.

Restauranttan açıklama:

Restauranttan açıklama:

'Bu akşam yaşanan talihsiz olayla ilgili üzülerek belirtiyoruz ki, mekanımızın sigara içilen ortak alanının çökmesi sonucu bir kaza meydana gelmiş ancak herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır. 

Markamızın önemle üzerinde durduğu insan sağlığı konusundaki hassasiyetinin bu elzem olayla zedelenmesinden büyük üzüntü duymaktayız. Bu talihsiz kazanın telafisi için kaza mağduru olan müşterilerimizin nezdinde elimizden geleni yapacağımızı hususunu kamuoyuna ve müşterilerimize duyuruyoruz.'

“4 vatandaşımız yaralanmıştır”

“4 vatandaşımız yaralanmıştır”

Beşiktaş Kaymakamlığından konuyla ilgili sosyal medyadan yapılan açıklamada, Bebek Arnavutköy Caddesi’ndeki bir restoranda meydana gelen balkon çökmesi nedeniyle 4 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilmiş olup, alınan ilk bilgilerde hayati tehlikelerinin bulunmadığı anlaşılmıştır. Çevrede gerekli emniyet tedbirleri alınmış ve konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır” denildi.

“Bir baktım denizde insanlar var”

“Bir baktım denizde insanlar var”

Kardeşiyle birlikte yardıma koşan Hasan Gezginci, “Bir anda bir ses duydum. Ben ilk başta araba denize uçtu zannettim ama koştum. Restorandan sesler geliyordu. İçeride kavga var dedim herhalde. Bir baktım denizde insanlar var. Ön taraf zaten çökmüş. İnsanlar denizdeydi. 15-20 kişi vardı rahat. Müdahale edeyim dedim ama zaten çalışanlar müdahalede bulunmuştu. İnsanları çıkartıyorlardı. Ondan sonra olanlar oldu maalesef. Çöken alan biraz büyüktü. Oturan 15-20 kişi vardı. Kenarda oturuyorlardı. İskelenin kazıkları çökmüş” şeklinde konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
167
111
50
15
15
14
8
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Denetimsizlik,baştan savma iş.. Ve hala çok yemişlerdir de ondan diye yorum yazanlar var,insanlqr çok acımasız..

Pasif Kullanıcı

Ülkede ucuz olan tek şey insan hayatı gerçekten..

özge

Yemin ediyorum kontrol etmiyorlar insanlar rezil rüsva oldular soguk havada

Amon Ra

Paranla rezil olmak deyimi...

asgoodasitgets

Hassas bunyelerde Allah korusun hipotermi mi ne diyorlar ondan oluyor , öyle bir genç yazık soğuk suya düşünce kitlenmis vücudu da zar zor cikardilardi ama f... Devamını Gör

grafty arts

jumper filminde cocuk buzun icine dusmustu. birsey olmadi gerci.