Görüş Bildir
Haberler
O Ülkede Aşı Şartı Kaldırıldı! 1 Mart 2022 Tarihi İtibari İle Herkes Seyahat Edebilecek!

O Ülkede Aşı Şartı Kaldırıldı! 1 Mart 2022 Tarihi İtibari İle Herkes Seyahat Edebilecek!

Ömer ÖNDER
28.02.2022 - 18:07

Koronavirüs salgını döneminde alınan maske, mesafe ve hijyen kuralları gibi sağlık kurallarına ek olarak seyahat kısıtlamaları da pek çok ülke tarafından alınan önlemler arasında. Salgın döneminde ülkelere giriş ve çıkış yaparken 14 günlük karantina önemleri ülke vatandaşlarının korona virüsten korumayı amaçlamakta. Koronavirüse karşı alınan aşı önlemleri ile birlikte kontrollü normalleşme süreci hızlandı ve ülkeler aldıkları önlemleri kademeli olarak azalttı. Bir ülkede ise salgın önlemleri kapsamında ülkeye giriş ve çıkışlar yenilendi ve alınan kararlar çerçevesinde PCR testi ibrazı şartı ile aşılı- aşısız tüm yabancı yolcular ülkeye seyahat edebileceği açıklandı. İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Salgın döneminde alınan önlemler ile birlikte bir ülkeden başka bir ülkeye seyahat etmez zor bir hale geldi. Pek çok ülke giriş ve çıkışlarda aşı zorunluluğu ve karantina gibi koşulların sağlanması durumunda yolcu kabul etmeye başladı. Dünyada aşılanma oranlarının yükselmesi ile seyahat kurallarının değişmesi gündemde olan konuların arasında yer alıyor.

1 Mart 2022 Tarihi İle Aşı Şartı Kaldırılıyor!

1 Mart 2022 Tarihi İle Aşı Şartı Kaldırılıyor!

İsrail salgın önlemleri kapsamında ülkeye giriş şartlarını yeniledi. Konuyla ilgili olarak Türkiye Cumhuriyeti Tel-Aviv Büyükelçiliği tarafından yapılan açıklamada, '1 Mart 2022 tarihi itibariyle gerekli vize şartlarını taşıyan tüm yabancılar (aşılı veya aşısız) İsrail'e seyahat edebilecek. Yabancıların uçağa binişten önceki 72 saat içinde, ayrıca İsrail'e varışta Ben Gurion Havalimanı'nda PCR testi yaptırmaları (uçağa binişten önceki 24 saat yapılan antijen testi sonucu artık kabul edilmeyecek), Ben Gurion Havalimanı'nda yaptırdıkları PCR testinin negatif sonucunu alana kadar da otellerinde/İsrail'de bulunacakları adreslerinde karantina altında kalmaları gerekmektedir. Uçağa binişten önceki son 8 ila 90 gün içerisinde Covid-19 atlattığını kanıtlayan yolcular uçağa binişte PCR testi ibraz etmekten muaftır' denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın