Görüş Bildir
Haberler
Baba Dizisinin Kübra Saruhanlı'sı Damlasu İkizoğlu Kimdir? Damlasu İkizoğlu Nereli, Kaç Yaşında?

Baba Dizisinin Kübra Saruhanlı'sı Damlasu İkizoğlu Kimdir? Damlasu İkizoğlu Nereli, Kaç Yaşında?

Ömer ÖNDER
15.02.2022 - 15:49

Show TV yeni dizisi Baba izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş gibi isimler yer alıyor. Baba dizisi Anadolu’da bir kasabada yaşayan Saruhanlı ailesinin mütevazı hayatının zaman içerisinde değişmesini konu alıyor. Peki Baba dizisi “Kübra Saruhanlı” Damlasu İkizoğlu kimdir? Damlasu İkizoğlu nereli ve kaç yaşında? İşte Damlasu İkizoğlu hakkında merak edilenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayraktar’ın oturduğu ve senaryosunu Gökhan Horzum ile Ekin Atalar’ın yazdığı Baba dizisi yakında Show TV’de başlıyor. Ay Yapım imzalı dizi yeni sezona damga vurmaya hazırlanıyor. Peki Baba dizisi “Kübra Saruhanlı” Damlasu İkizoğlu kimdir?

Baba “Kübra Saruhanlı” Damlasu İkizoğlu Kimdir?

Baba “Kübra Saruhanlı” Damlasu İkizoğlu Kimdir?

1998 yılının Temmuz ayında dünyaya gelen güzel isim Damlasu İkizoğlu aslen Antalya doğumludur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunudur. Ayrıca Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Kamera önü oyunculuk ve Temel Oyunculuk eğitimi ile BiTiyatro Atölyesi Oyunculuk Eğitimi ve Cihangir Atölyesi Sahnesi Oyunculuk eğitimlerini tamamlamıştır.

Oyunculuk kariyerine günümüz itibariyle Renda Güner Oyunculuk Ajansı’na bağlı olarak devam etmektedir. Günümüze kadar birçok tiyatro oyununda başarı ile sahne almıştır.

İlk olarak kamera deneyimini reklam filmleri ile gerçekleştirmiştir. Daha sonra tiyatro oyunları ve dizilerde rol almaya başlamıştır. En son 2020 senesinde Star TV ekranlarında yayınlanan Babil isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Dizi de Buse karakterine hayat vermiştir. Daha sonra ise Atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Melisa karakteriyle yer almıştır. Damlasu İkizoğlu şimdilerde Show TV'nin iddialı dizisi Baba'nın oyuncu kadrosunda yer almaktadır.

Rol Aldığı Yapımlar

Rol Aldığı Yapımlar

2021- Kardeşlerim (Melisa Atakul) (TV Dizisi)

2020- Babil (Buse) (TV Dizisi)

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın