Görüş Bildir
Haberler
Bavulunu Hazırla, Sana Seni Anlatalım!

etiket Bavulunu Hazırla, Sana Seni Anlatalım!

Herkesin bavul hazırlama şekli farklıdır. Peki, bavul hazırlama şekline göre seni sana anlatsak harika olmaz mı? Haydi o zaman testi çöz ve seni sana anlatalım!

İlk olarak, tatil için aşağıdaki bavullardan hangisini tercih edersin?

Peki, kıyafetlerini nasıl yerleştirirsin?

Eğlenceli vakit geçirmek için yanına hangisini almayı tercih edersin?

Bavulunu kaç gün önceden hazırlamaya başlarsın?

Diyelim evcil bir hayvanın var. Onun için de ayrı bir bavul hazırlar mısın?

Diyelim evcil bir hayvanın var. Onun için de ayrı bir bavul hazırlar mısın?

Son olarak, bavulun kapanmıyor. Hangi eşyaları çıkarırsın?

Eğlenceli birisin!

vsgif.com

Verdiğin cevaplara göre sen eğlenmeyi ve olayları akışına bırakmayı seviyorsun. Kendinle vakit geçirmeye bayılıyorsun. Ayrıca zaman senin için çok değerli. Zamanı iyi değerlendirmek için elinden geleni yapıyorsun. Tarz olarak da çoğu kişiden farklısın. Marjinal tarzınla gittiğin ortamlarda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyorsun. Umursamaz olman stresten uzak kalmanı sağlıyor. Harika birisin!

Kuralcı birisin!

tenor.com

Verdiğin cevaplara göre sen kurallara önem veriyorsun. Her şeyin belirli bir düzen ve zaman çerçevesinde ilerlemesini istiyorsun. Düzen senin göbek adın desek abartmış olmayız. Organizasyon yeteneğin var. Bu yeteneğini her alanda kullanmaya özen gösteriyorsun. Aynı zamanda dakik birisin. Arkadaşınla veya başka insanlarla buluşacağın yere buluşma saatinden yarım saat önce gitmeyi seviyorsun. Kısacası düzenli, kuralcı ve dakik birisin!

Uyumlu birisin!

www.scoopwhoop.com

Verdiğin cevaplara göre sen uyumlu birisin. Her ortama, zamana ve insana ayak uydurabilen bir yapın var. Bazen küçük çılgınlıklar yapmayı seviyorsun. İnsanları ani kararlarınla şaşırtabiliyorsun. Bu senin aklına geleni yapmak istemenden kaynaklanıyor. Aklına yapmak istediğin bir şey geldiğinde onun üzerine çok düşünüp vakit harcamıyorsun. Başkalarının koyduğu kurallara uyum gösteriyorsun ancak kendi kuralların da var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
213
85
38
20
7
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Uyumlu birisin!

tc Elif

Eğlenceli birisin 😍

muzlu.kek

Kuralcı birisin!