Görüş Bildir
Haberler
Benan Kocadereli Kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Eski Eşi Benan Kocadereli Nereli, Kaç Yaşında?

Benan Kocadereli Kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Eski Eşi Benan Kocadereli Nereli, Kaç Yaşında?

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmişti. Hem spor hem de magazin dünyasını yasa boğan bu acı haber sonrasında Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun hayatı merak konusu olmuştu. Şafak Mahmutyazıcıoğlu için memleketi Rize'nin Fındıklı ilçesi Merkez Camii'nde ikindi vakti cenaze töreni düzelenmişti. Cenazeye eski eş Benan Kocadereli de katılmıştı. Avukat Mahmutyazıcıoğlu'nun 15 yıl boyunca evli olduğu eski eşi Benan Kocadereli, cenaze sonrası yaptığı sosyal medya paylaşımının ardında çok konuşuldu. Peki Benan Kocadereli kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli nereli, kaç yaşında? İşte tüm soruların cevapları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu 26 Ocak 00:30 sularında Bakırköy'de bir balıkçı restoranında silahlı saldırıya uğramıştı. Kaldırıldığı hastanede kendisine yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Mahmutyazıcıoğlu, memleketi Rize'de son yolculuğuna uğurlandı. Mahmutyazıcıoğlu'nun Ece Erken'le bir takım olaylar yaşayan eski eşi Benan Kocadereli de cenezede görüntülendi. 15 yıl evli kaldığı Benan Kocadereli, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve son vazifesini yerine getirdiği ifade etti. Peki Benan Kocadereli kimdir, kaç çocuğu var? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli nereli, kaç yaşında?

Benan Kocadereli Kimdir, Kaç Çocuğu Var?

Benan Kocadereli Kimdir, Kaç Çocuğu Var?

Benan Kocadereli, Şafak Mahmut Yazıcıoğlu’nun eski eşidir. Geçtiğimiz yaz ünlü sunucu Ece Erken'le dünyaevine giren avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Benan Kocadereli ile 15 yıllık evliliklerini kısa süre önce noktalamıştı. Çiftin bu evlilikten iki çocuğu var.

Benan Kocadereli, eski eşi ile henüz evliyken birlikte olduğunu öne sürdüğü Ece Erken'in oturduğu evin önüne gelerek aracının sağ ve sol aynasını kırdığını belirterek ünlü sunucuya, 10 bin TL maddi tazminat 100 bin TL de manevi tazminat talebinde bulunarak dava açmıştı. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde önceki gün görülen davaya, Benan Kocadereli ve Ece Erken katılmamıştı.

''Evlatlarımın Babası Nurlar İçinde Uyusun.''

''Evlatlarımın Babası Nurlar İçinde Uyusun.''

Benan Kocadereli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Son vazifemizi yaptık. Evlatlarımın babası nurlar içinde uyusun. Bizi yalnız bırakmayan, arayan, soran dostlarım, arkadaşlarım, ayrıca buradan mesaj atan yüzlerce iyi kalp hepinize teşekkür ediyorum' dedi.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın