Görüş Bildir
Haberler
Bilgisayar Kullanma Şekline Göre Sana En Uygun Bilgisayarı Söylüyoruz!

Bilgisayar Kullanma Şekline Göre Sana En Uygun Bilgisayarı Söylüyoruz!

HP
19.10.2021 - 14:43

Bilgisayarlar hayatımızda çok önemli bir yer kaplıyor. Onlarsız bir yaşam sanki mümkün değil gibi hissediyoruz. Sen de güzel bir bilgisayarı hak ediyorsun. Bakalım o bilgisayar neymiş!

1. Bilgisayarınla en çok nasıl vakit geçirirsin?

2. Teknolojiyle aran nasıl?

3. Günde kaç saatini bilgisayar başında geçirirsin?

4. Robotlar dünyayı bir gün ele geçirecek mi sence?

5. Bilgisayarında yükseltmek istediğin şey ne olurdu?

6. Bilgisayarın olmadan kaç gün geçirebilirsin?

7. Bilgisayarına oyun yüklerken nasılsındır?

8. Bilgisayarında hangi özellik baskın olmalı?

HP ProBook 400 Serisi

Sen bilgisayar kullanırken çok dikkatlisin. Gününü planlayarak şarjını hep yüksek tutmaya çalışıyorsun. Gün içinde pek çok şey için bilgisayarını sürekli aktif tutmak zorundasın. Seni hayal kırıklığına uğratmayacak kadar yüksek sürelerde kullanım yapacağın bir bilgisayar tam sana göre.

İşte HP ProBook 400 Serisi uzun şarj ömrü ile tam sana göre. Üstelik hızlı şarj özelliği ile de şarjın bitse de asla duraklamazsın. Satın Almak ve Detaylı Bilgi İçin Hemen Tıkla!

HP ProBook 600 Serisi

Sen gün içinde bilgisayarınla yaptığın işlem ne olursa olsun performansının düşmemesini isteyenlerdensin. Basit işlemlerde dahi seni bekleten, sayfaların açılması için bilgisayarına bir süre dokunamadığın günleri geride bırakmak istiyorsun. Performanstan ödün vermek sana göre değil.

Şimdi HP ProBook 600 Serisi, 1 TB'a varan SSD ve 2TB'a varan HDD ile performansına performans katıyor. Satın Almak ve Detaylı Bilgi İçin Hemen Tıkla!

HP EliteBook 800 Serisi

HP EliteBook 800 Serisi

Senin için görüntüler çok önemli. Sen karşındaki görüntünün kaliteli olması için her şeyi yaparsın. Bir filmi yüksek çözünürlükte izlemekten tut oldukça karanlık bir diziyi yüksek aydınlatma ile izlemeye kadar her yolu denemişsin. Seni mutlu edecek yolu ise yeni buldun!

Full HD görüntüleri 4K çözünürlükte deneyim edebileceğin HP EliteBook 800 Serisi ile ekranına sınırsız bir kalite gelecek. Ayrıca 400 nit parlaklığıyla her ortamda mükemmel görüntülere ulaşabilirsin. Satın Almak ve Detaylı Bilgi İçin Hemen Tıkla!

HP EliteBook 1000 Serisi

Sen yerinde duramayanlardansın. Sürekli hareket halinde olup aynı zamanda bilgisayarında sürekli çevrimiçi olman gerekiyor. Yolları arşınlarken çantanda oldukça az eşya bulundurup keyifli yolculuklar yapmayı seviyorsun.

Şimdi HP EliteBook 1000 Serisi ile senin için her şey daha kolay. İnce ve hafif tasarımıyla onu sürekli yanında tutabilirsin. Üstelik 24 saate kadar dayanan şarj kapasitesiyle seni hiçbir zaman duraklatmayacak. 

Satın Almak ve Detaylı Bilgi İçin Hemen Tıkla!