Görüş Bildir
Haberler
Birini Çok Sevip Köpeği Olduğunda, Hangi Cinsten Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Birini Çok Sevip Köpeği Olduğunda, Hangi Cinsten Olduğunu Söylüyoruz!

Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi? Elbette sevdiniz, bazen en matrak tabiriyle 'köpeği bile' oldunuz! :)

İşte bu testimizde, köpek olduğunuzda hangi cins olduğunuzu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Favori mevsimin?

2. Sevdiğin insan, gönlünün sahibi sana misafirliğe geliyor. Ne ikram edeceksin?

3. Bir günü birlikte geçireceksiniz. Nereye gitmeli?

4. Kendini en çok hangi spora yakın hissediyorsun?

5. Kıskançlıkla ilgili söylenen bu sözlerden hangisine katılıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bu kedilerden birini alman lazım! Birini seçmelisin, acil!

7. Aşık olduğun insandan vazgeçmene en fazla hangisi sebep olabilir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sen sevdiğinin Golden Retriever'ı oluyorsun!

Aşık oldun mu gözün başka şey görmüyor, türlü şebeklikler ve şirinliklerle sevdiceğinin yüzünü güldürmeye çalışıyorsun. Şımarmayı seviyor, nazının geçeceğini de biliyorsun. Yumuşak başlı bir aşık olarak, en mutlu, stressiz, güzel aşkı sen yaşatıyorsun! Ayrıca enerjik ve güzelsin, daha ne olsun?!

Sen sevdiğinin Rottweiler'ı oluyorsun!

Ağırbaşlısın, duygularını ifade etmekten çekinen biri olsan da sevdiğini her koşulda destekleyerek, koruyup kollayarak sevgini gösteriyorsun. Sevgilin senin yanında kendini tamamen güvende ve huzurlu hissediyor. Lakin bazen fala savunmacı ve paranoyak davranman ilişkinizde sorunlar çıkarabilir, istemeden sevdiceğinin kalbini kırabilirsin. Ona biraz dikkat ettiğinde bu ilişki mis gibi olur!

Sen sevdiğinin Sivas Kangalı oluyorsun!

Geleneksel birisin; aynı zamanda çok güçlü ve itibarı yerinde bir bireysin. Sevgilin seninle görünmekten adeta gurur duyuyor. Sen de onu sürekli destekleyerek ve koruyarak sevgini gösteriyorsun. Fakat birazcık daha tatlı dilli ve daha az inatçı olmayı denemelisin. Biraz fazla özgür ruhlu olman bu ilişkinin tadını kaçırabilir.

Sen sevdiğinin Pug'ı oluyorsun!

Sen şapşalsın! Ya da aşık olunca şapsallaşıyorsun! O kadar çok seviyorsun ki elin ayağın birbirine dolanıyor, panikle sevgilini mutlu etmeye çalışıyorsun. Biraz sakinlemen ve sevgiline güvenmen ikinizin de yararına olacaktır. Sürekli terk edileceğin paranoyası ve kıskançlık bu ilişkiyi yıpratır!

Sen sevdiğinin Pitbull'u oluyorsun!

Sen çok ama çok havalısın! Sende tam kötü karizması var. Her an heyecan yaratmayı biliyorsun, feci tutkulusun. Seninle geçirilen bir gün asla sıkıcı olamaz. Sevgilin de bunun fazlasıyla farkında. Onu asla bırakmayacağını da biliyor... Fakat tutkulu ruhuna biraz kontrol getirmeyi ve iradeli davranmayı öğrenmelisin. Sonuçta ilişki iki kişilik olsa da, dünya herkes için :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
311
179
135
37
19
17
13
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
teamcoco

Başlığı okurken beyni bıraktım

Miss_Z

Sen şapşalsın! Ya da aşık olunca şapsallaşıyorsun! O kadar çok seviyorsun ki elin ayağın birbirine dolanıyor, panikle sevgilini mutlu etmeye çalışıyorsun. Bi... Devamını Gör

Irmak Demir

Sen sevdiğinin Golden Retriever'ı oluyorsun! Aşık oldun mu gözün başka şey görmüyor, türlü şebeklikler ve şirinliklerle sevdiceğinin yüzünü güldürmeye çal... Devamını Gör