Görüş Bildir
Haberler
Bize Hayalindeki Kişiyi Anlat, Partnerinin Hangi Ülkeden Olması Gerektini Söyleyelim!

etiket Bize Hayalindeki Kişiyi Anlat, Partnerinin Hangi Ülkeden Olması Gerektini Söyleyelim!

Begüm
09.02.2022 - 23:45
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bakalım senin ruh ikizin hangi ülkede yaşıyor? Hazırsan keşfedelim!

1. Lütfen cinsiyet kimliğinizi belirtiniz.

2. Hoşlandığın kişide olmazsa olmaz özellik hangisi olmalı?

3. Dürüst olalım biraz... Senin için en önemli yer hangisi?

4. Kitapsever mi olmalı müziksever mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

5. Partnerindeki kıskançlık seviyesi ne olmalı?

6. Hangi sporla ilgilenmeli?

7. Aşk evliliği mi mantık evliliği mi?

8. Peki en büyük tutkusu ne olsun?

Aşkın ülkesi: Fransa!

Evet senin hayalindeki kişi kesinlike ama kesinlikle Fransa'da yaşıyor. Senin aradığın aşkı, naifliği ve romantizm Fransa'da yaşayan biri sana çok rahatlıkla verebilir. Belki onunla keyifli bir yolculukta tanışıcaksın belki de Fransa'da! Kim bilir... Hem romantik, hem şiir sever hem de aşırı seksi birine hazırsan şimdiden birkaç kelime öğrenmeye başlayalım!

Teknolojinin ülkesi: Japonya!

Senin ruh eşin kesinlikle çok zeki ve akıllı biri! Bilgisayarla ve teknoloji ile haşır neşir olmalı. İşte bu yüzden kendisi de büyük ihtimalle Japonya'da yaşıyor. Onunla sabaha kadar anime izleyebilir, dünyayı gezebilir ve teknoloji hakkında konuşabilirsin. Belki de çılgın ve farklı fantezilere de yer verdiğin heyecanlı bir cinsel hayatın kapılarını aralayabilirsin. Ee şimdi Japonca öğrenmeye ne dersin?

Unutulmazların diyarı: İngiltere!

Senin hayatının aşkı küçük bir adadan geliyor, bizden söylemesi! Senin aradığın genel kültür, cool'luk ve karizmatiklik tabii ki İngiltere'de var! Kitap okumaya, gezmeye, spora ve yeni şeyler keşfetmeye düşkün bir partner imkansız değil. Hem açık görüşlü hem de her zaman eğleneceğin bir partnerinle karşılaşman oldukça yakın. Ee hadi İngilizce'yi geliştirme zamanı!

Özgürlükler ülkesi: Amerika!

Senin gibi yenilikçi ve özgür ruhlu birinin ruh eşi de tabii ki özgürlükler ülkesi Amerika'dan olur! Seni çok rahat bir şekilde anlayabilecek, seninle gezebilecek, kültüre ilgi duyacak birini arıyorsan bu kişi kesinlikle Amerika'dan karşına çıkıcak. Kim bilir belki de el ele verip tüm dünyayı gezebilirsiniz. Acaba şimdiden bavulunu hazırlamaya başlasan mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
16
14
12
8
3
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cemre Z

Teknolojinin ülkesi: Japonya! Bana uyar :)

cansu ersan

Teknolojinin ülkesi: Japonya! Teknolojinin ülkesi: Japonya! Senin ruh eşin kesinlikle çok zeki ve akıllı biri! Bilgisayarla ve teknoloji ile haşır neşir olm... Devamını Gör

Necla Kaplan

Aşkın ülkesi: Fransa! Evet senin hayalindeki kişi kesinlike ama kesinlikle Fransa'da yaşıyor. Senin aradığın aşkı, naifliği ve romantizm Fransa'da yaşayan bi... Devamını Gör