Görüş Bildir
Haberler
Boğaz Çakran Ne Kadar Açık?

Boğaz Çakran Ne Kadar Açık?

Dilara
02.11.2023 - 13:16

Boğaz çakrasını daha önce hiç duymuş muydunuz? Boyun bölgesine yakın bir konumda bulunan boğaz çakrası, içinizdeki gerçeği simgeler, yaratıcılığını ortaya çıkarır. Peki bu çakranız kapalıysa?

Senin boğaz çakran ne kadar açık?

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Son zamanlarda görselde gösterilen bölgelerinde ağrıların oluyor mu?

2. İstemsiz de olsa kendini yalan söylerken bulduğun oluyor mu?

3. Kendini ifade etmekte zorlanıyor musun?

4. Son zamanlarda hayatında yolunda gitmeyen şey hangisi?

5. Yemeklerle aran nasıl?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bize kendini tek bir kelimeyle tanımlar mısın?

6. Bize kendini tek bir kelimeyle tanımlar mısın?

7. Dolabını bir düşün bakalım, hangi renk baskın sence?

8. Depresifliğine 5 üzerinden kaç verirsin? (1 en düşük!)

9. Süper gücün olsa, bunlardan hangisini isterdin?

10. Son olarak basit bir sorumuz var: Son zamanlarda üzerinde büyük bir yük hissediyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Senin boğaz çakran kapalı!

Senin boğaz çakran kapalı!

Vücudumuzda toplam 7 farklı çakra bulunuyor. Boğaz çakrası ise bunlardan üçüncüsü. Çakralarımız, sandığımızın aksine açık veya kapalılıkla değil, dengede olmalarıyla değerlendirilirler. Verdiğin cevaplardan gördüğümüz kadarıyla senin 'boğaz çakran' dengede değil. Boyun bölgesinde bulunan bu çakra, boğaz, boyun, çene ve ağızla ilgilidir. İç sesimizi dış dünyaya aktarmamızın bir yoludur. Boğaz çakramız, kendimizi hem sözlü hem görsel yollarla kendimizi ifade etmemize yardımcı olur. 

Ancak görüyoruz ki senin boğaz çakranın dengesi bozuk. Yani sen son zamanlarda kendini ifade etmekte epey zorlanıyorsun. Omuz ve boyun bölgelerinde de ağrılar, diş gıcırdatmaların olabilir. Farkında olmasan da yalan söyleme eğilimin artmış olabilir. Bunun nedeni ise son zamanlarda yaşadığın fazla stres. Sevdiklerine ve kendine zaman ayıramamaya, bedenine ve ruhuna kulak vermemeye başlamışsın.

Kendine biraz aman ayırıp enerjini dengelemeye ne dersin?

Seni boğaz çakran dengede!

Seni boğaz çakran dengede!

Vücudumuzda toplam 7 farklı çakra bulunuyor. Boğaz çakrası ise bunlardan üçüncüsü. Çakralarımız, sandığımızın aksine açık veya kapalılıkla değil, dengede olmalarıyla değerlendirilirler. Verdiğin cevaplardan gördüğümüz kadarıyla senin 'boğaz çakran' dengede. Peki bu ne demek?

Son zamanlarda yaşadığın zorluklar seni yolundan yıldırmamış diyebiliriz. Senin sesini kısmak isteseler de sen inandığın görüşlerini bağırmaktan hiç vazgeçmemişsin. Bu ise senin başarılı olmandaki en büyük etmen olmuş. Haliyle seni kıskananlar da bir hayli fazla. Yaşamın getirdiği bütün olumsuzluklara rağmen nasıl bu kadar pozitif kaldığını sorguluyor herkes.

Ee ne yapalım, sevmeyelim de taşa mı dönelim, değil mi?

Senin boğaz çakran fazla açık!

Senin boğaz çakran fazla açık!

Vücudumuzda toplam 7 farklı çakra bulunuyor. Boğaz çakrası ise bunlardan üçüncüsü. Çakralarımız, sandığımızın aksine açık veya kapalılıkla değil, dengede olmalarıyla değerlendirilirler. Verdiğin cevaplardan gördüğümüz kadarıyla senin 'boğaz çakran' biraz fazla açık! Peki bu ne demek?

Son zamanlarda yaşadığın duygularını içine atmaktan şişmeye başlamışsın desek yeridir. Üzüntülerini, stresini, öfkeni her zaman sineye çekiyorsun. Haliyle söyleyemediklerin içine büyük bi dert olmaya başlamış. Sen de bunu bastırmak için kendini yemeye vermiş olabilirsin. Uyku düzenine, yeme içme düzenine pek de dikkat etmiyorsun anladığımız kadarıyla. Sonuç olarak bu duygusal boşluğun kendisini fiziksel olarak da göstermeye başlamış. 

Kendini daha fazla yorma, içine attıklarını bir boşalt artık! Senin de rahatlamaya, derin bir 'oh' çekmeye hakkın var. Haydi kendine ve bedenine biraz zaman ayar. Bakalım sana neler söyleyecek?

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
4
3
2
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Senin boğaz çakran kapalı! Mersine geldik iki tane tantuni gömdüm gayet açık 😋😋😋

onur.ozdemir

Seni boğaz çakran dengede! Vücudumuzda toplam 7 farklı çakra bulunuyor. Boğaz çakrası ise bunlardan üçüncüsü. Çakralarımız, sandığımızın aksine açık veya ka... Devamını Gör

DArtagnan

Ulan fakirin çakrası mı olur bee