Görüş Bildir
Haberler
Bu Sahte Gülümseme Testine Göre İnsan Sarrafı mısın?

etiket Bu Sahte Gülümseme Testine Göre İnsan Sarrafı mısın?

Trex
19.03.2018 - 15:55

Hayatımız rol yapan insanlarla dolu. Bazen yakalıyoruz bazen performanslaru karşısında gerçeklik hissimizi kaybediyoruz. Bu testimizda sahte gülümselerimi ayırt etmeye çalışacağız. Bakalım 10 gülümsemeden hangilerinin sahte ve gerçek olduğunu bulacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sen tam bir insan sarrafısın!

Sen tam bir insan sarrafısın!

Sen tam bir insan sarrafısın. Sosyal zekan çok çok yüksek. İnsanların sadece gözlerine bakarak onların ne hissettiğini şak diye anlayabiliyorsun. Bu kolay kolay elde edilebilecek bir yetenek değil. Nice insan o gözlere boş boş bakıyor anlam veremiyor. Bu yeteneğe sahip olmak için öyle sosyal biri olmaya falan gerek yok. Senin gibi gözlem yeteneği ve sezgileri kuvvetli herkes bunu yapabilir. Ama sen bu işi çözmüşsün. Vücut dili uzmanlarının senden öğreneceği çok şey var. Kimse senden bir şey saklayamaz. Karşındakinin hislerini gözlerinden anlayabiliyorsun. Korku, endişe, neşe, öfke.. Hepsini anlaman için gözlerine bakman yeterli. Gözlerinden hiçbir şey kaçmıyor senin. Adeta bir Sherlock Holmes'sun! Karşındakilerin senden hislerini saklaması için yapması gereken tek şey var: Gözlerini kaçırmak.;)

Gözlem yeteneğin var!

Gözlem yeteneğin var!

Evet, senin gözlem yeteneğin var. Ama bunu kullanmayı bilirsen. Sen bunu genellikle tembelliğinden kullanmıyorsun. Önem vermediğin için, umursamadığın için ayrıntıları pas geçiyorsun hep. Ancak çok ciddi bir durum olduğunda kafanda şimşekler çakıyor ve yeteneğini kullanıp, ayrıntılara odaklanmaya karar veriyorsun. Eğer üşengeçliği bırakıp biraz daha çabalarsan eğer senin önünü kimse alamaz, bizden söylemesi!

Geliştirilebilir bir yeteneğin var!

Geliştirilebilir bir yeteneğin var!

Senin gözlem yeteneklerinin hala geliştirilmeye ihtiyacı var ve aslına bakarsan bunu yapabilecek potansiyel sende var. Sen genel olarak detaylardansa büyük resimlere odaklanan, direk sonuç odaklı yaşayan bir insan olduğun için ayrıntıları gözden kaçırman çok normal. Bunun  nedeni ise senin çok aceleci ve sabırsız bir insan olman. Ayrıntılarla oyalanmak sana göre değil. Sen sonuç insanısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1078
403
286
80
43
38
20
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Sonucu görünce sevinecektim sonra yorumlarda herkesin insan sarrafı çıktığını görünce sevincim kursağımda kaldı :'))

Pasif Kullanıcı

Hepimiz her zaman olduğu gibi bir onedio testinden daha insan sarrafı çıktık lakin yediğimiz kazığın da haddi hesabı yok dimi:)

SveP

bu onedio öyle bir övüyor ki sanıyorum sadece benim. Aşağıya yorumlara bakıyorum herkes insan sarrafı :)