Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Muğla, Konya, Antalya'nın batısı, Isparta, Hatay kıyıları, Osmaniye, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Diyarbakır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden itibaren Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Kayseri ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı, iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Marmara başta olmak üzere batı bölgelerde 4 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneydoğu, Marmara, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'da kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Güney Ege Kıyıları, Batı Akdeniz'in batısı ile Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusunun yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin güneydoğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BURSA Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 13

EDIRNE Parçalı ve çok bulutlu 8

İSTANBUL Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Anadolu Yakası sağanak yağışlı  11

KIRKLARELI Parçalı ve çok bulutlu 7

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Muğla ile Denizli'nin güney ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

A.KARAHISAR Parçalı ve çok bulutlu 11

IZMIR Parçalı bulutlu 16

MANISA Parçalı bulutlu 16

MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde yerel olmak üzere sağanak yağışlı 15

AKDENİZ

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde Antalya'nın batısı ve Isparta, gece saatlerinde Hatay kıyıları, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ADANA Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu 20

ANTALYA Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde batısı hafif sağanak yağışlı 18

HATAY Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinde kıyıları sağanak yağışlı 18

MERSIN Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu 19

İÇ ANADOLU

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde Konya, akşam saatlerinde Niğde ve Nevşehir yağmurlu, Kayseri ve Sivas çevrelerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu 12

CANKIRI Parçalı ve çok bulutlu 10

ESKISEHIR Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu 10

KONYA Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı 12

BATI KARADENİZ

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, akşam saatlerinden itibaren bölgenin iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; öğleden sonra ve akşam saatlerinde bölgenin kıyılarında güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde yağmurlu, akşam ve gece saatlerinde yüksekleri karla karışık yağmurlu 12

DÜZCE Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra yağmurlu 15

KARABÜK Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde yağmurlu, gece saatlerinde yüksekleri karla karışık yağmurlu 15

ZONGULDAK Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra yağmurlu 11

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde Samsun, Ordu ve Tokat, akşam ve gece saatlerinde bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, akşam saatlerinden itibaren bölgenin iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; gece saatlerinde Orta Karadeniz kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

AMASYA Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde yağmurlu, gece saatlerinde yüksekleri karla karışık yağmurlu 15

SAMSUN Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra yağmurlu 16

TOKAT Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam yağmurlu, gece saatlerinde yüksekleri karla karışık yağmurlu 14

TRABZON Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmurlu 13

DOĞU ANADOLU

Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Malatya ve Elazığ çevrelerinde yağmur ve karla karışık yağmur, diğer yerlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ERZINCAN Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde kar yağışlı 7

ERZURUM Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde kar yağışlı 2

KARS Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde kar yağışlı 2

MALATYA Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde yağmur ve karla karışık yağmurlu 10

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Adıyaman ve Diyarbakır çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DIYARBAKIR Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde yağmurlu 11

GAZIANTEP Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 13

SANLIURFA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 16

SIIRT Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu 13

DENİZLERDE HAVA

Batı Karadeniz ile Batı Akdeniz'in batısında fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile akşam ve gece saatlerinde geneli sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de; batı ve güneybatıdan 4 ila 6 ( 30-50km/saat), batısı kuzeybatı 5 ila 7 (40-60 km/saat), akşam tamamı kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40km/saat), Doğu Karadeniz'de; batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/saat), akşam 3 ila 5 (20-40 km/saat) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, batısının açıkları 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/saat), öğlen kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/saat) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de; kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/saat), kuzeyi kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/saat), Güney Ege'de; kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/saat), kuzeyi 3 ila 5 (20-40 km/saat) kuvvetinde, Dalga:1,5 ila 2,0m, Görüş: iyi.

AKDENİZ  Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de; batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6 (30-50 km/saat), öğle batısı 5 ila 7 (40-60 km/saat), doğusu 3 ila 5 (20-40 km/saat), ilk saatler doğusu güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat), Doğu Akdeniz'de; doğu ve kuzeydoğudan, öğle batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/saat), akşam batısı 4 ila 6 (30-50 km/saat) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Batı Akdeniz'in açıklarında 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı zamanla çok bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/saat) kuvvetinde; Dalga Yüksekliği: 0,25 ila 0,5m; Görüş Mesafesi: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam