Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Kredi Kartı Limitin Ne Kadar Olmalı?

etiket Burcuna Göre Kredi Kartı Limitin Ne Kadar Olmalı?

İrem Coşkun
23.09.2024 - 17:01

Burçların alışveriş alışkanlıkları farklıdır. Kimi tutumlu olup birikim yaparken kimi daha savurgandır. Bu testte, burcuna göre kredi kartı limitini tahmin ediyoruz! Buyurun teste 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Burcunu seç ve cevabı öğren bakalım. 👇

Senin limitin 300.000 TL ve üzeri olmalı!

Koç, aslan veya yay burcuysan senin kredi kartı limitin yüksek olmalı çünkü sen risk almayı seviyorsun ve cesursun. Büyük harcamalardan çekinmiyorsun ve kendine güveniyorsun. Ancak, limitin yüksek olduğu kadar dikkatli olman da gerekiyor. Kontrolü elden bırakmamalısın!

Senin limitin 150.000 TL ve üzeri olmalı!

Eğer boğa, başak veya oğlak burcuysan senin için ideal kredi kartı limiti ortalama bir seviyede olmalı. Sen, harcamalarında genellikle mantıklısın ve gerektiğinde tasarruf yapmaktan çekinmezsin. Fakat kendini şımartmayı da seviyorsun, bu yüzden dengeli bir limit tam sana göre.

Senin limitin 80.000 TL ve üzeri olmalı!

Eğer ikizler, terazi veya kova burcuysan senin kredi kartı limitin esnek olmalı. Hem alışverişe olan tutkun hem de ani kararlar verebilme yeteneğinle, limitinin belirli bir esnekliği olmalı. Dikkatli olman gereken nokta ise bu esnekliğin seni aşırı harcamalara sürüklememesi.

Senin limitin 40.000 TL ve üzeri olmalı!

Eğer yengeç, akrep veya balık burcuysan senin için en uygun kredi kartı limiti düşük olmalı. Harcamalarına dikkat ediyor ve gereksiz masraflardan kaçınıyorsun. Duygusal kararlar verebileceğin için, limitinin seni zor durumda bırakmamasına özen göstermelisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Senin limitin 300.000 TL ve üzeri olmalı!