Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Senin Para Harcama Kişiliğini Söylüyoruz!

Burcuna Göre Senin Para Harcama Kişiliğini Söylüyoruz!

Easterling
18.12.2022 - 13:05

Burcuna göre nasıl bir para harcama kişiliğine sahip olduğunu tahmin etmeye çalışacağız. Bakalım doğru tahmin edebilecek miyiz? 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Önce cinsiyetini öğrenelim mi?

2. Şimdi de yaşını öğrenelim!

3. Bize bir de burcunu söyle hadi!

4. Son olarak, yükselen burcunu öğrenerek testi bitirelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Para biriktirmeyi bilmiyorsun!

Para biriktirmeyi pek bilmiyorsun ve bunu acilen öğrenmen lazım. Nereye yatırım yapacağını, nasıl biriktireceğini ve neye harcayacağını bilmen gerekiyor. Parasını yanlış değerlendiren ve parasızlıktan şikayet eden insanlar var. Bu duruma düşmemek için gelir ve giderlerinin kaydını tutmalı, harcamalarını takip etmeli ve tasarrufa daha fazla dikkat etmelisin.

Senin para ile ilgili bir hedefin yok!

Birikimlerini tam olarak neye harcamak istediğini bilmiyorsun. Bir daire satın almak, zor zamanlar için para biriktirmek veya pahalı bir araba almak gibi bir hedef belirlemiyorsun. Kendine bir hedef koymadan bu şekilde çok fazla devam etmen pek mümkün değil. Sadece daha fazla para kazanma arzusu yetmez. Yalnızca net bir hedefin varsa, gerçek bir motivasyonun olur ve o zaman hayallerini gerçekleştirmek için bir yol bulabilirsin.

Kazandığın paranın kıymetini biliyorsun!

Sen para kazanmanın ne kadar zahmetli ve değerli olduğunu bilen bir insansın. Yaptığın en küçük harcamalarda bile verdiğin paranın aldığın şeyi gerçekten değip değmediğini zihninde tartıyorsun. Bunu yapmanın sebebi cimri olman kesinlikle değil, yanlış anlaşılmasın. Gerçekten kaliteli ve parasını hak eden bir şeye harcadığın parayı gözünde asla büyütmüyorsun. Kazandığın paranın bir kısmını mutlaka yatırıma ayırıyorsun. İyi de yapıyorsun.

Para için çok çalışmak istemiyorsun!

Yüksek bir ücret için çok ve sıkı çalışman gerektiğini biliyorsun ancak bunu istemiyorsun. Bu yüzden istemsizce fazla sorumluluk gerektirmeyen ve getirisi düşük olan işler yapmayı seçiyorsun. Ancak çok çalışmayıp bir gün çok para kazanmayı beklemek pek mantıklı değil. Kendine ayırdığın zamanın paradan çok daha değerli olduğunu düşünsen de bir gün çok fazla paraya ihtiyaç duyabilirsin. O yüzden biraz önlem almak fena olmaz diye düşünüyoruz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
14
14
6
5
2
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Kazandığın paranın kıymetini biliyorsun! Sen para kazanmanın ne kadar zahmetli ve değerli olduğunu bilen bir insansın. Yaptığın en küçük harcamalarda bile ve... Devamını Gör

seyhan

para biriktirmeyi bilmiyorsun! para biriktirmeyi bilmiyormuşum acilen öğrenmem lazım. nereye yatırım yapacağını nsl bilmen gerekiyor. evt önceden para birikt... Devamını Gör

Necla Kaplan

Para için çok çalışmak istemiyorsun!