Görüş Bildir
Haberler
Bütçene Göre Sana Kış Tatili Öneriyoruz!

etiket Bütçene Göre Sana Kış Tatili Öneriyoruz!

Begüm
25.10.2024 - 21:20

Bütçene göre en uygun tatili öğrenmeye hazır mısın? Sen bize bütçe aralığını söyle, biz de o bütçe ile en iyi tatil seçeneğini sana söyleyelim. Hazırsan, bavulunuzu hazırladıysan hadi başlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kış tatili için ne kadar bütçe ayırabilirsin?

Bansko yolcusu kalmasın!

Bansko yolcusu kalmasın!

Toplanın, 3 gece 4 günlüğüne Bansko'ya kayağa gidiyoruz, hem de sadece kişi başı 7.622 TL'ye! Bulgaristan'a doğru keyifli bir yolculuğa çıkmaya hazırsan seni Bansko'ya alalım. En keyifli kış tatillerinden biri olan kayak gerçekten de çok keyifli. Eğer daha önce hiç kaymadıysan merak etme orada da eğitim alabilirsin. Hem yurt dışına çıkıp hem de farklı bir şey yapmak istiyorsan otobüsle İstanbul'dan Bansko'ya giden bu tur kışını unutulmaz sağlayacak.

Doğu Ekspresi yolcusu kalmasın!

Doğu Ekspresi yolcusu kalmasın!

Kış deyince akla gelen ilk şeylerden biri kesinlikle Doğu Ekspresi! Sen de bu bütçe ile yurt içinde unutulmaz bir kış tatili yapabilirsin. Uçak ile gidip ardından Doğu Ekspresi'ni deneyimleyebilir ve manzalara aşık olabilirsin. Tabii ki sadece Doğu Ekspresi ile bitmiyor, Kars'ta Ani Harabeleri ve Çıldır Gölünü de görüp Kars mutfağını da deneyimleyebilirsin. Hem de bunun için uçak, otel ve tren dahil kişi başı 12.799 TL ödemen yeterli!

Prag yolcusu kalmasın!

Prag yolcusu kalmasın!

Hem farklı bir ülke göreyim hem de kışı iliklerime kadar hissedeyim diyorsan en iyisi Prag'ta Christmas marketleri gezmek. Noel marketlerinde farklı yemekler yiyebilir, hediyelik alabilir ve yeni yıl coşkusunu Orta Avrupa'nın en mistik şehri Prag'ta yaşayabilirsin. 3 gece 4 günlük bu tura kişi başı 18.346 TL ödemen yeterli. İnan bize bu kış senin için unutulmaz geçecek!

İspanya, Fransa ve İtalya yolcusu kalmasın!

İspanya, Fransa ve İtalya yolcusu kalmasın!

Şubat ayında şöyle keyifli bir Avrupa turu yapmaya ne dersin? Senin bütçene en uygun ve en keyifli turlardan biri kesinlikle 7 gece 8 gün süren bu İspanya, Fransa ve İtalya turu. Hem ironik yapıları görebileceğin hem de yemeğe ve sanata doyabileceğin bu tur için minik bir Avrupa turu bile diyebiliriz. Hem de böyle bir tur için kişi başı 28.678 TL ödemen yeterli!

Portekiz ve Endülüs yolcusu kalmasın!

Portekiz ve Endülüs yolcusu kalmasın!

Yeni yıla yurt dışında girmeye ne dersin? Belirlediğin bütçe aralığı için gerçekten de çok keyifli bir tur var. Hem de 7 gece 8 gün sürüyor. Malaga'da başlayan Sevilla'da devam eden ve Lizbon ile Porto'da son bulan bu tur ile kışı sıcak denizlerde yaşarken İspanya ve Portekiz mutfağına, sanatına ve tarihine de doyabilirsin. Yılbaşında böyle bir tura katılmak istersen kişi başı ücreti 34.432 TL.

Lapland yolcusu kalmasın!

Lapland yolcusu kalmasın!

Kış demek kuzey ışıkları demektir. Şöyle unutulmaz ve keyifli bir tatil yapmak istiyorsan seni biraz daha kuzey kutbuna doğru alalım. Lapland turu ile kuzey ışıklarına aşık olup, kar keyfi yaşayabilirsin. Kelimenin tam anlamıyla büyüleyici bir kış tatili sunan Lapland turları 38.000 TL'den başlıyor ve kalış süreniz ve gitmek istediğiz yere göre de artıyor. Bu kışı unutamayacağına eminiz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın