Görüş Bildir
Haberler
Çabasız Şıklığın Anahtarı: Elbiseler

Çabasız Şıklığın Anahtarı: Elbiseler

Elbise, tüm zamanların en gözde kadın giyim parçalarından biri ve kim ne derse desin kesinlikle bu özel tasarımların belirli bir mevsimi de yok. Genellikle hemen ilk akla gelen yazlık elbise çeşitleri olsa da aslında baharda ya da kış aylarında da en asgari çaba ile en şık görünüme kavuşmanızı sağlayacak parçaların başında geliyor. İsterseniz sadece birkaç küçük aksesuar ve belki biraz makyajla destekleyebileceğiniz ve daha fazlasına asla ihtiyaç duymayacağınız kurtarıcı ve temel bir kıyafet.

Çeşitleri son derece fazla olan ve renkleri hemen her tarza hitap eden elbise, gündelik koşuşturmanın da eğlence ve davetlerinde kurtarıcılarından olabilir. Tek kollu mini elbise ile özel bir etkinliğin en şık konuğu olabilir ya da uygun bir askılı elbise ile en kalabalık sahillerin en serin ve dikkat çekici tarzına sahip olabilirsiniz. Siyah elbise ile modern, şık ve cezbedici bir duruş kazanabilir ya da farklı renklerle kendi tarzınızı haykırabilirsiniz. Tüm bu seçenekler arasında, tarzınıza uygun olacak elbise modelini bulmak sanıldığı kadar zor değil ve belki de düşündüğünüzden çok daha eğlenceli.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Türkiye’de Doğdu, Dünyanın Gözdesi Oldu: Explosion

Farklı tarzlara hitap eden ürün çeşitleri ve ruhu harekete geçiren etnik ve modern esintileriyle 35’ten fazla ülkede konuşulan Explosion markasının elbise koleksiyonunu, sizler için inceledik. Karşı konulmaz tasarımlar ve canlı renkler karşısında büyülenmeden edemedik. İsterseniz, sizler için seçtiğimiz birkaç örneğe birlikte göz atalım. Daha fazlası için markanın online alışveriş imkânı sağlayan sitesinde detaylı bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Bu mini elbise modelini, Explosion tasarımcılarının modaya ve sektöre ilham verici bir dokunuşu olarak nitelendirmek pek de yanlış olmaz. Her kıvrımıyla ve her detayıyla ilgi çekici olan bu tek kol detaylı mini elbise, parti ve davetlerde tüm bakışları üzerinizde toplayacak özel bir çekiciliğe sahip. Rengi ve kalitesi ile baştan çıkaran modelin, omzunda yer alan detay ise son derece yerinde ve ölçülü. Sıradan gece kıyafetlerinden sıkılan ve modanın yarınını bugünden yaşamak isteyenler için oldukça iddialı bir alternatif olduğunu söyleyebiliriz.

Zarafet, şıklık ve sadelik kelimelerini tek bir cümle içerisinde kullanabileceğimiz bir diğer Explosion tasarımı karşınızda. Göğüs altından etek ucuna kadar ilerleyen büzgü detayı ile vücut hatlarınızı çepeçevre saracak bu şık tasarımı hem akşam yemeklerinde hem de davet ve partilerde tercih edebilirsiniz. Kahverengi simli kumaşı ile, yazın teninizde bıraktığı sıcak bronzlukların altını çizecek tasarımı ister stiletto isterseniz bootie ve çizmelerle tamamlamanız mümkün.

Çekici, yaratıcı, vücudu saran ve adeta şekillendiren olağanüstü bir Explosion tasarımıyla devam edelim. Bu drape detaylı yırtmaçlı elbise, en özel gecelerin, davet ve etkinliklerin en gözde adaylarından biri olabilir. Hem ince hem de kıvrımlı vücutlarda aynı şıklığı garanti eden özel kesimi ve özenli işçiliği ile dolabınızın baş köşesinde kendisine özel bir yer açacağı kesin. Eğer tüm bakışları üzerinizde toplamak ve tüm gece kendinizi rahat ve şık hissetmek istiyorsanız, rengi, kesimi, kumaşı ve detayları ile baş döndüren bu tasarımı mutlaka denemelisiniz.

Desenli kumaşı, canlı renkleri, hareketli tasarımı, detayları ve işçilik kalitesi ile ilk bakışta hayran olacağınız bir elbise ile karşınızdayız. Explosion markasının sezon koleksiyonunda yer alan en dikkat çekici parçalardan biri olarak tanımlanan tasarım, uzun kol ve tek omuz detayıyla son derece etkileyici. Leopar desenini farklı renklerde kullanmayı tercih eden marka tasarımcıları, bu özel modelde yırtıcılık hissini tam olarak dikişlere ve kesime aktarmayı başarmış görünüyor. Drapeli yapısı ve bağlama detayıyla dikkat çeken modeli, farklı ayakkabı ve çizme seçenekleri ile tamamlayarak kendi tarzınıza kolayca dahil edebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Rengiyle dinamik, kesimiyle modern ve detaylarıyla etkileyici bir Explosion elbise tasarımı daha karşınızda. Fuşya gibi enerji dolu bir rengi henüz dolabınıza davet etmediyseniz, bu özel tasarım sizin için iyi bir başlangıç olabilir. Tok kumaşı, özenli ve sert çizgileri ile bu şık model, maksi elbise severleri dahi kendisine hayran bırakacak yaratıcı bir çekiciliğe sahip. Hem sonbahar hem de kış aylarında kullanabileceğiniz tasarım, rahatlık, şıklık ve asalet vadediyor. Uygun takılar, özenli bir saç, şık bir ayakkabı ile tamamlayarak en özel davetlerde şıklık yarışına ön sıralardan katılmanız mümkün.

Sizler için seçtiğimiz son parça, en az diğerleri kadar etkileyici bir maksi elbise modeli. Desenleri, renkleri, kemer ve yırtmaç detayı ile göze çarpan tasarımda, son derece hareketli, yumuşacık ve adeta uçuşan bir kumaş tercih edilmiş. Hareket özgürlüğü sağlayan özel kesimi sayesinde, en eğlenceli partilerin en dikkat çekici kadını olmanız bu özel tasarımla mümkün. Etek boyu göz önüne alındığında, dilediğiniz topuk uzunluğunda ayakkabı, çizme ya da bootie modelleri kullanarak bu şıklığı tamamlayabilmeniz de mümkün. Markanın yeni sezon koleksiyonunda yer bulan bu eşsiz modelin, hemen her vücut tipine yakışacak özel çizgilere sahip olduğunu da hatırlatalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın